|
Příspěvky uživatele - 64.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modré a dobré, ale co to je?, 11.7.2009  Víte někdo co je zač, tento stomek a kde se dá sehat? Je to roubované, stromkový tvar, listy jako josta, nebo angrešt, má TRNY. Plody jsou zralé právě teď. Tvar mají angreštový - avšak spíše kapky, barva modrá (jak josta) a chuť mezi borůvkou,... celý příspěvek > |  | Semena Akébie pětičetné, 2.7.2009 Dobrý den.
Mám dotaz, kde se seženou semena Akebie? Loni koupené v Aukro mi nevzešla, z deseti semen ani jedno. Sela jsem je podle návodu.
Děkuji a odpověď. |  |
|  | Kdy je nejlepší doba k sadbě brambor, 11.12.2008 U nás na Slovácku sa řiká: Na Marka zasaď oharka (okurky)! |  | Jílovitá zemina, 21.7.2008 Dobrý den,
stavíme dům a také máme bohužel jílovitou půdu. Původně to byla louka.
Četla jsem, že doporučujete prosypávat pískem. Našel jste někdo nějaký opravdu účinný recept, jak se s jílem poprat??
Čemu se daří v takové zemině? Zahradu máme... celý příspěvek > |  | Trnky - nemoc, 2.6.2008 Dobrý den,
ani já nevím oč jde a jak na to. Šla jsem si na internet pro radu a koukám, nejsem sama. |  | Kiwi, 6.5.2008 Dobrý den.Souhlasím s posledním příspěvkem. |  | špendlíky - foto, 30.3.2008 Dobrý den.Chci přesadit asi šestiletý špendlík, uchytí se?nebo to nemám ani zkoušet.Díky za radu.Fejt |  | Kompost z listí ořešáku, 28.3.2008 SOUHLASÍM! Mám každý rok kompost (asi 50% ořech.listí) a nemohu si stěžovat! Po 2 roky jsem listí s ořechu nedal-kompost nestál za nic, ani žížala v něm nebyla.Nevěřte fámám já dávám ořech.listí a jsem s kompostem spokojený!!! |  | Kuna je moc milé zvířátko, 5.3.2008 Švagr mi daroval Myšoplaš s tím, že myši běhají vesele dál i za švagrovi přítomnosti - na kuny to zabralo! Odstěhovaly se na vedlejší budovu, kde řádí stále! Další Myšoplaš nevím kde sehnat! |  | Kdy sklizet?, 5.3.2008 Jeden zahradník mi poradil: Cibule je rodu ženského - jak lehne tak vlez na ni, česnek rodu mužského - jak stojí, ven s ním!!! Dobře se to pamatuje. |  |
|  |
 |
|
|
|