|
Příspěvky uživatele - 221.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vypalování trávy, 27.2.2008 Dobrý den pane doktore. Jenom trošku zareaguji. Množství CO2 ze spáleného bioodpadu je vlastně přesně to množství, které rostlina v rámci fotosyntézy do sebe získala, ale to jistě víte. Tady je to fifty - fifty. Není ho ani trošku navíc.
To... celý příspěvek > |  | Vypalování trávy, 26.2.2008 Dobrý den pane Juro. I já souhlasím s MUDr. Vysloužilem, o tom není řeč. Nicméně se na této planetě vlivem blesků spálí obrovské množství trávy a lesů a to od té doby, co je země zemí. Přesto nevidím kolem sebe, že by to naší planetě... celý příspěvek > |  |
|  | Vypalování trávy, 26.2.2008 Dobrý den pane doktore. Jasně, že je možné souhlasit s Vašimi argumenty. Jen podotknu následující:
1. Organická hmota skuteně patří do kompostu. Jak ji tam ale dostanete ze zanedbaných ploch, kterých jsou u nás v současné době obrovské plochy?
2.... celý příspěvek > |  | Vypalování trávy, 25.2.2008 Jen se trošičku přidám. U nás je všeobecně zavedené a zákonem ošetřené, že se nesmí nic vypalovat. Ale není to tak dávno, co jsem viděl v TV pořad z Japonska, kde bylo zákonem nařízeno vypalování poměrně rozlehlé rezervace a měli s tím problém,... celý příspěvek > |  | Co je to za strom?, 25.2.2008 Dobrý den. Soudím, že by to mohla být tobolka stromu Paulownia tomentosa, čili pavlovnie plstanatá. Nádherně modře kvetoucí strom. Ať se daří Vám i stromu přeje Stanislaw:-) |  | Mazání latexem po střihu větví, 25.2.2008 Dobrý den pane doktore. Původním smyslem bylo obojí. Jednak zabránit přístupu vzduchu a tím možné infekci a také zabránit vysychání, což ale není takový problém. Rozdíl je ale při roubování, kdy je důležité, aby mezi řezné rány nezatékalo,... celý příspěvek > |  | Moje zahrada 3D či Sadovnicka projekce?, 16.2.2008 Dobrý den. Zřejmě je to dotaz na mne. Do programu Sadovnická projekce je možné vložit vlastní libovolné fotky dřevin a dále s nima pracovat. A co se týká modelace terénu, tak to tento program uměl již ve své DOSovské verzi, takže v... celý příspěvek > |  | Postřik - kadeřavost, 11.2.2008 Dobrý den všem. Tak dnes tady na Hané bylo nádherně a hned jsem to jistil postřikem proti kadeřavosti broskvoní. Použil jsem přípravek DELAN, který jsme jdříve eště nezkoušel. Tak uvidím. Pohodu přeje Stanislaw.-) |  | přísavník tříprstý, 10.2.2008 Ano. Velmi vhodný. Tento druh má přísavné destičky, které se na této stěně hravě přichytí. Ať se daří přeje Stanislaw:-) |  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 10.2.2008 Zdravím. Enzymy chci použít poprvé v letošním roce, protože je možné, že se samotná výtěžnost ještě více zvýší. Dají se koupit zcela běžně, např. na stránkách Schimanski je nabízí. Jako zajímavost uvedu, že odrůda švestek Valjevka obsahuje sorbitol,... celý příspěvek > |  |
|  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 10.2.2008 Zdravím pane doktore. Opravdu to nevidělo ani zrnko cukru, ani nic jiného. Sám jsem již při pálení nechápavě kroutil hlavou. Že mám dobrý kvas jsem tušil už při samotném kvašení. Ani náznak plísně ani křísu. Vše ale uměle zakvašeno kvasinkami,... celý příspěvek > |  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 10.2.2008 Vážený pane. Mohu Vás ujistit, že opravdu nepiju slivovici v té síle, kterou jsem popsal. Svůj příspěvek jsem psal jako reakci na dotaz, které odrůdy švestek jsou nejlepší na pálení. A výsledkem mého snažení, kdy jsem do beček dal všechny odrůdy,... celý příspěvek > |  | Jaro se blíží, 7.2.2008 Vážený, ten pán nebo paní nám všem sděluje, že je moc dobrý čas na práci ve vinohradu. A my všichni, co máme moc rádi přírodu a někteří se tím i živíme, tak z takové času máme radost. Párky si můžeme koupit, kdy si vzpomeneme, ale naše práce na... celý příspěvek > |  | šárka, lokalita 11 km od Luhačovic směr Val. Klobouky nadmořská výška 400 m.n.m, 6.2.2008 Dobrý den. Před pár lety jsem řešil podobný problém, i když z jiného důvodu. Vysazoval jsem menší sad švestek a chtěl vyzkoušet i pár novinek. Pěstuji následující odrůdy. Čačanská lepotica, Domácí, Gabrovská, Hanita, Jojo, Stanley, Valor. Jsou i... celý příspěvek > |  | Radličkový kypřič, 4.2.2008 Dobrý den. Vlastním tento výrobek na který se ptáte. Také mám od Vari kombinátor, se kterým pracuji častěji, a který má podobnou funkci. Moje zkušenosti jsou tyto. V podmínkách Hané, kde žiju, je to pohodová věc. Jen jsem byl trošku překvapený... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|