|
Příspěvky uživatele - 210.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení odrůdy, 21.9.2014 Zdravím
Host 116148 ma podle fotografii odrudu Šampion a souhlasim s předchozím určení.
sadař vlada |  | Linda - orosená odměna, 21.9.2014 Zdravim.
Musím se ti přizat, že jsem nečekal, že Linda má tak nádhernou barvu. Jsem zvědavý aký bude tvúj chuťový dojem. Jaká je její velikost plodu? Ještě by mě zajímalo jestli je tak citlivá na strupovitost jak se o ní píše... celý příspěvek > |  |
|  | Strupovitost Spartan Vs Rubinola, 21.9.2014 Zdravím
Poslední roky sleduji, že se silně rozmáhá klon strupovitosti, který prolomil rezistenci floribunda a klasická strupovitost i na citlivých odrudách je pod prahem destrukce a lehce se objevuje. Následkem porušení přírodní rovnováhy typů... celý příspěvek > |  | Jablka na holých větvích, 21.9.2014 Zdravím p. Miloše
Musím dopředu říci, že zde je veliký problém reagovat v daném vlákně na vsunuté dotazy. Bylo by dobré, kdyby tázající se pěstitelé zakládali své vlákno kde pak budou jasné odpovědi na jasný dotaz a né, aby se zde v jednom vláknu... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 21.9.2014 Zdravím
Ono jenom podle jedné fotky plodů na plodonoši se toho moc poznat nedá neboť spousta odrud je si podobných. Podle fotky to vypadá, že plod má krátkou stopku, barvu podobnou Rubínu a i popis se přibližuje odrudě Topaz. Hodně by také... celý příspěvek > |  | Kvetení révy, 10.6.2014  Zdravím, čím to může být že réva kvete, a většině květů ta čepička neodpadne ale zaschne a pevně drží. Stříkal jsem to před květem topas 100 ec, a plíseň tam není
|  |
 |
|
|
|