|
Příspěvky uživatele - 184.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Barva jablka, 6.4.2018 Zdravím, já mám z minula dva favority Parmena zlatá a Kids Orange. Žlutá a červená jablka beru, že jsou, ale upřednostňuju barevná. I z těch novějších proužkovaná, s líčkem, moc se mi líbí a chutná Karneval. |  | Ovocny strom v zeleninovem zahonku, 28.3.2018 Ježiš to je plk. Rezistence je jen proti strupovitosti, ne proti mšicím, obalečům, padlí, merám, monilinióze,... Pokud jste ochoten číst, experimenovat, učit se, podívejte se jak se dělají různé ploché palmety, kordóny, tvary na drátěnce. To je do... celý příspěvek > |  |
|  | Nakup Calypso 480 SC, 22.3.2018 Pokud jde o aktivní látku, je obsažená i v jiných přípravcích - Biscaya, Proteus, Solido. Agromanuál nabízí tu litrovku Calypso 480 SC do konce roku 2018, nebo do vyprodání zásob. Pro lidi, kteří mají osvědčení je tedy dostupný. Potíž je s dodržením... celý příspěvek > |  | Totální herbicid bez glyfosátu?, 20.3.2018 Spíše než totální herbicid se tenhle přípravek chová jako defoliant, desikant. Vytrvalé plevele po něm obrůstají. Dříve byl dostupný Gramoxone a Reglone, dnes už jen Reglone se stejným účinkem jako ta kyselina, navíc při použití navečer, po západu... celý příspěvek > |  | Ovocná stěna pana Kotyšana z Receptáře, 9.3.2018 Při různé intenzitě se chováme jke stromkům dost odlišně. Na Receptář jsem nikdy nekoukal, ale byl jsem vícekrát v Havířově, v Životicích. Tam zkoušeli intenzivní pěstování jabloní i jako super hustou výsadbu na slabých podnožích, ve které se... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 6.3.2018 Pro E.T. Ono to u toho internetového obchodu nejspíše bude balení od Kiepenkerl, cena je podobná jako u Philovita, Phantasia,.. Došel jsem tam přes Nebelung.de a tam byly za dost euro. Znám mnoho let majitele firmy, ale i když objednávám anonymně,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 5.3.2018 AEV-VS |  | Rajčata 2018, 5.3.2018 Prosím vás, máte někdo zkušenosti s "rozinkovými rajčaty" (http://www.tomaten-welt.de/)? |  | Vilma, Venus, Aztek, 27.2.2018 Viděl jsem krásné "závěsy" v truhlících i z těch botanických, ale nezkoušel jsem je tak pěstovat. |  | Vilma, Venus, Aztek, 27.2.2018 Ještě k těm rajčatům. Mě moc nechutnají ani ty ostatní - keříčky či převislé z balkonu. Tyčkové odrůdy, které pěstuji také v nádobách, nebo ve volné půdě, mi chutnají víc. |  |
|  | Vilma, Venus, Aztek, 27.2.2018 Ti Tomové jsou velcí plodiči a hodně nároční na živiny. Vedle keříčkových byly při hnojení stačícím ostatním na pěknou barvu a výkon pořád světlé, samostatně vysazené (když dostávaly zhruba 2x tolik než petunky) měly barvu a násadu mnohem lepší.... celý příspěvek > |  | Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 16.2.2018 Ohledně těch starých kmenotvorných by mohl mít něco Pešek z Bojkovic (to je blíže k Slovensku, nebo Zdeněk Buzek Z Hlasiva, ale bude to na podnoži vhodné spíše do sadu pana doktora než do malé zahrádky. Ohledně zimovzdornosti Golden vydržel to co... celý příspěvek > |  | Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 14.2.2018 Podle pana Šimka z Pačejova nejméně pihovitosti má Admirál na podnoži J-TE-H. Jestli se usadí a nebude ve vyšším věku tolik trpět, bude to nejen tvarem solidní náhrada Idaredu. |  | Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 14.2.2018 V německy mluvících státech je hodně vysoko v komerčních sadech Topaz, rouby se šíří Admirál, střížovické šlechtění pod číslem 38-38. Na příležitost čeká i Lucy, v Nizozemí koupili licenci a pěstuje jako drobnější "svačinové" - odrůda Manhatan - také... celý příspěvek > |  | Angrest - roubování, 14.2.2018  Slovně jsem to nevysvětlil dostatečně (tenký roub by měl...), tak to naznačím obrázkem, sice ne s angreštem, ale pro názornost to stačí. |  |
 |
|
|
|