Příspěvky uživatele - 182.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jakou jde chorobu slivoně?, 30.8.2016
Už tam mám toho Hálčivce opět. Na podzim to stříknu jednou Kumulusem a na jaře dvakrát taky Kumulusem. No a uvidím. Už jsem z toho fakt na kaši. Ony ty stromky díky tomu ani moc nerostou. Hálčivec višňový=KATASTROFA
O jakou jde chorobu slivoně?, 16.6.2016
Mo výborně, jdu tedy koupit Spruzit. Dnes ráno jsem se byl dívat jak to vypadá a musím říct, že na stromcích není jediná větev, která by nebyla napadená a seschlá.  Snad to už pomůže. Díky
O jakou jde chorobu slivoně?, 15.6.2016 Obsahuje fotku
Napadení po Hálčivci vypadá přece takto.
O jakou jde chorobu slivoně?, 15.6.2016
Myslíte si tedy, že jde o nějaké roztoče co způsobuje následné usychání nových přírustků? Nemůže jít spíše o nějaký úžeh a nebo nadměrná vlhkost v daném prostředí?
O jakou jde chorobu slivoně?, 13.6.2016
To si nemyslím, že by šlo o svilušku. Díval jsem se na konce větví i pod lupou a žádné roztoče jsem tam neviděl. 
Nová pálenice - jaký kotel?, 31.1.2015
Mám propan-butan a láhev mně zamrzá. Topím 16 kW hořákem. Jak to jednoduše vyřešit aby láhev nezamrzala. Dávat ji do teplé vody? Nebo napojit na hořák dvě láhve? Nebo je něco ještě lepšího jak postupovat? Máte někdo zkušennost?
Vhodné odrůdy pro pálení, 3.11.2014
A pil jste ji někdy?
Vhodné odrůdy pro pálení, 30.10.2014
Durancia + Čačanská rodná je nejlepší volbou!
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika