Příspěvky uživatele - 109.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014
To jste mě teda dostal! Jak jste přišel na těch 1666,6 otáček ?
Jak na pěťoura?, 6.11.2014
Pane Stando, dotaz směřoval k těm přesným, těžko uvěřitelným teplotám, které jste uvedl, nikoli k obecným pěstitelským postupům. Takže zdroj už si nepamatujete, ovšem ty teploty speciálně pro peťoura zcela přesně. No nic.
"A neplette si pojem prevádzkové hodiny alebo odpracované hodiny s motohodinami, su to 2 uplne rozdielne pojmy". Tak nám tedy prosím vysvětlete, jak a čím se "motohodiny" prakticky liší od "provozních hodin" u zahradních sekaček, o kterých se... celý příspěvek >
"Pane Wimpi, co máte za stroj,..." Já mám pane Stando stroje 3, bohužel, každý jiný. (Tři zahrady = 3 sekací stroje + jeden rotavátor). Abych to zvládal, koupil jsem si k výměně oleje odsávací pumpičku, takže vyměňuji olej nalévacím hrdlem. I... celý příspěvek >
Pane Moudivláčku, jak píšete, podzimní výměna oleje, ihned po skončení posledního sečení, je správná, určitě to není nic proti ničemu. Není to však jediný správný způsob. Trochu bych se totiž ohradil proti Vaší tezi, že při "jarní" výměně, čili při... celý příspěvek >
Výměna oleje v sekačce, 5.11.2014
"Hliníkový motor příliš asi nezkoroduje,..." "...větší vliv bude mít asi ta vlhkost na "zželírování" kalu, který se z oleje vyloučí na dno vany." "...avšak jetý olej nad určitou mez bude podléhat aditivy řízené degradaci." To jsou perly!... celý příspěvek >
Výměna oleje v sekačce, 5.11.2014
No, tedy pane Stando, dneska máte zase jiskřící den... Ty vaše informační invaze, to je tedy něco, viz.: Vlhkost vázaná v oleji vlivem jeho stáří, má negativní vliv na nečinný, stojící motor... Nečistoty (v oleji) vážou... celý příspěvek >
Tvarování třešně, 5.11.2014
Jo, už jsem vás pochopil, zmátla mě totiž tato vaše věta: "...pro založení korunky v určité výši je lepší, když terminál půjde z dominantního pupenu v rámci ponechaných 5-6ti než z vrcholového pupenu." Můžeme mít vrcholový pupen buď před... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 5.11.2014
Takže vámi uvedené teploty 58 a 86°C platí individuálně pro peťour a ptačinec. (To si domýšlím z vaší nepřímé odpovědi). Můžete prosím uvést zdroj této informace?
Tvarování třešně, 5.11.2014
Jak se pozná dominantní pupen?
Jak na pěťoura?, 5.11.2014
Ty uvedené teploty 58°C a 86°C (± 3°C) se týkají jen peťouru a ptačince nebo i ostatních bylin?
Svilušky na lodžii, 4.11.2014
V každém případě nejlepším řešením by byla korektní domluva se sousedy na řešení problému. Pokud to není možné, zkuste zauvažovat o nasazení dravého roztoče Typhlodromus pyri. Možná že pro vaše specifické podmínky by byla tato metoda účinná. Mohl... celý příspěvek >
Prodej ovocných stromků, 4.11.2014
Objevily se zde celkem předpokládané odpovědi. Vzhledem k tomu, že podobná témata se tady už řešila v minulosti a připomínky k práci prodejců se objevují v jednotlivých vláknech i průběžně, zajímal by mne motiv, proč se na to ptáte, pane Kaněro. Vy... celý příspěvek >
Pink Lady, 4.11.2014
Zdravím, p. Kaněro. Netahejte mne prosím za slovíčko. Samozřejmě, že úplnou pravdu nemám, to vím. Nechtěl jsem zde ale začít rozvíjet sáhodlouhé úvahy na téma lokálních mikroklimatických rozdílů, vlivu vzdušných proudů, rozdílů mezi... celý příspěvek >
Lis na ovoce, 3.11.2014
Můžete pane j.c. prosím sdělit značku a typ Vašeho domácího odšťavňovače?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika