Příspěvky uživatele - 220.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sadba česneku, 7.11.2014
Nejprve se moří v Sulce. Podle potřeby proti čemu jsou doby následující: fungicid - 10 minut až 1 hodina akaricid - 20 minut až 3 hodiny nematocid - nad 8 hodin, ne však déle než 16 Pokud máte sadbu kontrolovanou na nepřítomnost... celý příspěvek >
Konkord, 7.11.2014 Obsahuje fotku
Ještě jeden plod mám tak asi na zítra nebo na neděli. Ano stačí malý otlak a dosti rychle plod zhniličkovatí. Možná jsem je měl sklidit o týden dříve, aby pomaleji zrály a vydržely až do vánoc. Takhle končí v termínu stejném jako Boskova lahvice.
Sázení meruněk a broskví na podzim, 7.11.2014
Jak která školka, jsou školky, které prostě na podzim žádné broskvoně neprodávají, protože je vyorávají až najaře (Kukleny). Pak jsou školky, které vše vyorávají napodzim s tím, že co neprodají, tak založí do jara. Pokud jsou stromky na... celý příspěvek >
Biozahrada?, 6.11.2014
Já ten pátý kámen do skalky nedával, ten bludný balvan je tam od doby ledové. Hrábě pod šestou jabloní je metafora o tom, že některé věci jsou zbytečné, pokud jsou na nesprávném místě.
Čištění demižonu, 6.11.2014
To je levná obdoba mytí louhem. Popel po smíchání s vodou je totiž směsí hydroxidů vápeného, h.draselného a h.sodného. Podle toho, jakého původu je popel je poměr mezi hydroxidy. Z uhlí je nejvíce silikátových složek s podílem louhu vápenatého, ze... celý příspěvek >
Jak na pěťoura?, 6.11.2014
Nedoložil, protože to nepotřebuji dokládat. Vy jste zase nevyjmenoval plevely, které Vám rostou i pod hnědou textilií blíže neuvedené gramáže.
Měkčím materiálem to trvá déle, ale někdy je přínosem, že má ostré hrany jako skořápky ořechů či vajec při prvním použití. Vaječné skořápky mají pevnost mramoru či drceného vápence...
Kdybyste to nevytrhnul z kontextu a ocitoval i metodiku měření. Stručně "měření se provádí na povrchu půdy s trvalým travním porostem, kde k ochlazování dochází evapotranspirací odpovídajcí průměrné výšce srážek". Pokud teploty stoupnou nad tyto... celý příspěvek >
Díly na starou motorovou pilu Homelite, 6.11.2014
kuste se obrátit na Klub sběratelů řetězových pil.
jj panák SAVA je cca za 1.20Kč a tedy nejlevnější kupované řešení. Proč jej nedáváte hned při prvním odmáčení?
Likvidace stromu, 6.11.2014
To skoro vypadá, že strom je u souseda a vám, jako nevrlému důchodci, vadí. Pokud jej potřebujete zastavit v růstu, pak se stačí poohlédnout po houbové chorobě zvané Chalara fraxinea. Další možností je v největších mrazech polít patu kmene horkou... celý příspěvek >
Vemte si rtuťový teploměr (klidně lékařskou maximku) natřete baňku tepelně absorpční hmotou (kompost stačí) a položte na suchý okopaný záhon v slunečný den. Pak mi napište maximální naměřenou teplotu (u lékařského, jestli "přežil"). To, že máte... celý příspěvek >
Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014
Podle staré definice by jedna motohodina u standardní 4T sekačky trvala 40 minut, protože standardní sekačky mají konstantní pracovní otáčky 2400 rpm
Mohu zasadit broskvi 3 metry od tůjí?, 6.11.2014
mám jednu broskvoň cca 3 m od malé (cca 6+12 leté) magnolie stelaty a příliš komfortní mi to nepřipadá. Thuji bych za 10 minut vyřídil pilkou a za 80,- nasázel novou, ale magnolie nakoupená jako 6 letá a dalších 12 let na daném stanovišti se tak... celý příspěvek >
On je možná v kategorii správné (viz vlákno biozahrada?). Pěťour se na pozemek dostane nejšastěji s hnojivy (špatně vedeným kompostem, koňským hnojem, ptačím trusem,...) a na pozemku zůstane jako hnojivo (zelené hnojení do fáze 4BBCH, nebo jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika