Příspěvky uživatele - 77.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slivoň President, 27.10.2014
Jo, ještě jsem zapomněl napsat, že sedlčanský President je jediný strom z patnácti Presidentů, dovezených v r. 1975 Dr. Cafourkovou z Duisburgu do Československa, o kterém vím (mluvil jsem s ní, od r. 1995 žila zpět v ČR měla zahradu skoro naproti,... celý příspěvek >
Slivoň President, 27.10.2014
Presidenta jsem letos zasadil, jako kluk jsem se s ním setkal cca v r.1985 na jednom býv. statku u nepříliš "teplých" Sedlčan, na kraji mrazové kotliny. Plody byly fantastické, bylo mi 12 a nic takového jsem nikdy nejedl ani neviděl. Letos jsem se... celý příspěvek >
Hoštice, 17.5.2010
Tak já koupil zahradu (r.2004) založenou v r.1956, poslední léta neužívanou... bylo vidět, že se někdo předtím hodně staral, ale teď hrůza... založil jsem kompost, naočkoval ho a růčo se s ním hrabal=výsledek nádherně černá prsť plná žížal... takže... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika