|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Reakce na klíště, 22.4.2015 Tato reakce je naprosto normální, některému psu se dělají větší brbolce záleží, i na jakovém místě je klíště přisáté, možná i od čeho mělo hubu |  | Yucca. Na jednom kmínku žloutnou listy, 22.4.2015 Tak jsem si skoro jistá, že o tu juku přijdete neodumírají listy, ale celé výhony. To uprostřed kmínku nahoře je díra? Zkuste tam strčit třeba bambusovou tyčku, prut, cokoliv podobné... jestli tam po vytažení neulpí nahnilý kmínek. Podle mne, je... celý příspěvek > |  |
|  | Název rostliny, 11.4.2015 Podle listů bych řekla, že má Lída pravdu, bude to Calathea. |  | Kde seženu medvědí česnek?, 11.4.2015 Jen upřesňuju Standu: medvědí česnek určitě nemusí kvést, aby jste ho bezpečně při sešlapu poznali. Květy dokonce ve váze po česneku nepáchnou, ale krásně medově voní a také moc hezky vypadají. |  | Smutnice, 9.4.2015 Někde jsem četla radu, zapíchnout do půdy v květináči hřebíček - koření Nevím, jestli to vážně pomáhá, nemám tenhle problém, nevyzkoušeno. Možná by pomohlo udělat výluh a zalít s ním. Zkuste |  | Záhadná pokojovka, 28.3.2015 Je tam jeden kus, květináč má na to veliký, stačil by poloviční. Pravděpodobně nepokvete ani zdůvodu, že je hodně ve stínu, tedy na fotce to vypadá. Musí k oknu. |  | Okrasné trávy - stříhání, 26.3.2015 Obrazí, dělám to tak každoročně. |  | Jahnacina aby vonala, 23.2.2015 Ano pro mne zapáchá. Dalo by se to nazvat,,specifickou chutí", kterou ale hodně lidí nemusí. Stejně jako hodně lidí nesní rybu |  | Jahnacina aby vonala, 22.2.2015 No... záleží, jak jste na tenhle typ smradu hákliví... Já nejím ze zásady divočinu, králíka skousnu, ale moc mi už nevoní, jehněčí a skopové bych do huby nevzala. Nesním kozí sýr a nanapila bych se mléka a to ani čerstvého,,nepasterizovaného"... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 17.2.2015 Je to obyčejný lopatkovec, který je v každém květinářství.
|  |
|  | Určení okrasné trávy, 9.2.2015 Moc ne chtělo by to detail listu a květenství. Ještě se zeptám: to je foceno u nás, tedy v ČR? |  | Určení okrasné trávy, 9.2.2015 Lído, myslím, že třtina má proti této zadané trávě, více uzavřená, klasnatá květenství(určitě se to jmenuje nějak odborně, to neovládám) Já bych řekla, že to bude některý z často používaných miscanthusů... Konvalinka |  | Moje laseny, 4.2.2015 Gratuluju a trochu až závidím Zahubila jsem už moře můrovců...teď mám jednu bílou, kterou se mi poprvé podařilo nezahubit s odkvětem ale už nasazuje potřetí. To je můj největší orchideový úspěch Konvalinka |  | Velmi rané brambory, 4.2.2015 Léta jsme u rodičů sadili Impaly, jelikož moc na výběr z velmi raných nebylo. Teď tcháni několik let kupovali Marabel a nám na to,,ukopnutí" pár taky přenechali. Ale nezdá se mi dobrá chuťově. Teď jsem jim zaškrtnula, ať zkusí objednat myslím... celý příspěvek > |  | Růže ze semen?, 23.1.2015 Chlapi, rozjeli jste tu velmi plodnou a odbornou diskusi, já vám do toho vlezu jako naprostý šlechtitelský laik, který ani doposud netušil, jak se takové růže šlechtí, já myslela, že jenom pořád nějak očkují dokola... Jenom k tomuto: když se opýlí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|