Příspěvky uživatele - 39.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozela, 22.10.2014
Typická pětičetná kališní jamka "pečeť"  pro Rozelu. na prvmím snímku.
Rozela, 22.10.2014
Ať je jinde, ale pořád je příjemná a nesvrbí po ní jazyk a nepálí žáha jako po lipnu v stejném čase. Ano, zdá se že, ranně zimní jablka jsou kritizována a jsou to prostě dvojky. Pořád srovnáváme s Topazem, Admirálem, Pyropem, Idaredem, Zvonkovým... celý příspěvek >
Nedostatek polokmenů v nabídce ovocných stromů, 22.10.2014
ve školce v Plzni, mají PK Vk průsvitné letní, rubín, rubinola, sirius, kanadskou renetu, čistecké i panenské. V PK se najde i Ametyst na MM111.
Co je to za odrodu?, 22.10.2014
Vista   B. to rozhodně není, ta totiž nemá krycí formu žíhanou, nýbrž rozmytou krycí barvu, mnohdy celoplošně. Společné je snad jen stupeň ojínění. Vista bella určitě v září už není na stromech. Je to letní jablko, ještě před... celý příspěvek >
Lotos, 22.10.2014
Jistě je asi překonaný jak Vy rád říkáte, ale může svou resistencí a chutí konkurovat např Desertu? Mno a letos Lotos? Dobrý?  Kdo ho máte.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika