|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co Vaše réva 2017, 24.2.2017 Nepláče, slzí. Pláče se na pohřbu. |  | Zachráním smrk ještě nějak prosím?, 23.2.2017 Není vyloučeno, že při okamžitém přesazení do půdy nějaká spodní větvička poroste. Upřímně, nejlíp to vyřešíte sekyrkou a ohýnkem, jehličí bude hezky vonět. Kupte nový. |  |
|  | Jak začit s ovocnym sadem?, 20.2.2017 Zelená je teorie a šedivý strom v předjaří. Jestli v té knížce není, že korunka po výsadbě se řeže z důvodu rovnováhy kořenů a zapěstování tvaru, je to špatná knížka. Nad počtem oček nefilosofujte, stejně až odpočítáte ten zcela přesně správný počet,... celý příspěvek > |  | Černá svíčka, 19.2.2017 Myslíte že je to normální?
Myslím že ne. Černá svíčka znamená moc bohatou směs, ukazuje na to i nutnost startování bez sytiče, se sytičem se motor ulívá. Ale jen myslím, a mysleti znamená víte co. Nejdřív bych vyčistil filtr vzduchu, je-li tam... celý příspěvek > |  | Nenáročný, včelařsky významný strom, 19.2.2017 Okoušou cokoliv, musíte chránit každý. Přikláním se k vrbě, vcelku jakékoliv, a nebo javor. Lípa včely spíš dráždí, ale snůška z ní (z květů) bývá málokdy. Z javorů je často i hodně medovice. Nebo vcelku jakýkoliv ovocný strom. |  | Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 17.2.2017 Jedna sazenice, tři výhony, tři tyče. Úroda výborná, ale bylo to u jednoho Bejbina ve skleníku, kde se mi rajčata nikdy nevedly, moc to rostlo a nerodilo. V tomto případě to plodilo výborně. Jeden výhon vedený později vodorovně v hřebeni, měl celkem... celý příspěvek > |  | Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017 Zkušenost s dvěma u jedné nemám, ale jako paní L. jsem loni zkusil jedno na dva výhony a bylo to skvělé. Letos tak plánuju vést všechny sazenice. U nás by asi dvě u jedné nešlo, je tu moc vlhko a rajčata mají moc bujný růst. Myslím, že bych to... celý příspěvek > |  | Proč jsou krtci jen v naší zahradě?, 15.2.2017 Až krtince oschnou, trávník usmykujte, vyryté kamínky vysbírejte. Krtky musíte vychytat pastí. |  | Jak vést výchovný řez hrušně?, 15.2.2017 Mně tu taky hrušky po výsadbě nerostou. Asi jim cosi vadí, čert ví co. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 13.2.2017 Mimmo: Tohle bych chtěl někdy vidět. Opravdu to tak vybuchne, že za 10 slovy deset dní od -17tek začnou kvést mandloně? A to pak už vůbec nemrzne? |  |
|  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017 Z podřádné suroviny kvalitní výrobek udělat nejde i kdyby se výrobce na hlavu stavěl!
To platí asi jen v likérnictví. Třeba jitrnice a prejt jsou na tom úplně opačně. Jak říká doktor ze Saturnina: " Jako suroviny samé podřadné věci, ale výsledek... celý příspěvek > |  | Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017 Myslím, že jsou to pusté žvásty. Kde seženou tolik špendlíků? Kde vezmou ty kameninové nádoby, co v nich bývalo víno? To někde existuje? Co je to za speciální švestky? Prostě nasypou do kádí co se dá, vypálí, dochutí nějakým aromatem v lepším... celý příspěvek > |  | Ohraničení zeleninových záhonů, 10.2.2017 10 - 15 let v zemi - záhonu nevydrží žádný dřevo, i kdybyste ho impregnoval svěcenou vodou. |  | Předpěstování košťálovin, 9.2.2017 Uvádějte pro jakou polohu. Já v příznivých letech můžu rané k. sázet ven nejdřív v polovině dubna, tedy výsev stačí v polovině března. Dřív to tady nemá smysl. Ta vaše rada je podobná těm v zahrádkářských příručkách, kde se často píše "vyséváme... celý příspěvek > |  | Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017 Já ten Somerset zas tak růžově nevidím. Jednoznačně je nesmírně odolný mrazu a velmi raný a úrodný. Chuť je zvláštní, pro mne ne úplně ideální. Každému to chutná jinak. Bezsemenost sice je, ale dost bobulí obsahuje rudimenty. Nesmí se přetížit, pak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|