Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co Vaše réva 2017, 24.2.2017
Nepláče, slzí. Pláče se na pohřbu.
Zachráním smrk ještě nějak prosím?, 23.2.2017
Není vyloučeno, že při okamžitém přesazení do půdy nějaká spodní větvička poroste. Upřímně, nejlíp to vyřešíte sekyrkou a ohýnkem, jehličí bude hezky vonět. Kupte nový.
Jak začit s ovocnym sadem?, 20.2.2017
Zelená je teorie a šedivý strom v předjaří. Jestli v té knížce není, že korunka po výsadbě se řeže z důvodu rovnováhy kořenů a zapěstování tvaru, je to špatná knížka. Nad počtem oček nefilosofujte, stejně až odpočítáte ten zcela přesně správný počet,... celý příspěvek >
Černá svíčka, 19.2.2017
Myslíte že je to normální? Myslím že ne. Černá svíčka znamená moc bohatou směs, ukazuje na to i nutnost startování bez sytiče, se sytičem se motor ulívá. Ale jen myslím, a mysleti znamená víte co. Nejdřív bych vyčistil filtr vzduchu, je-li tam... celý příspěvek >
Nenáročný, včelařsky významný strom, 19.2.2017
Okoušou cokoliv, musíte chránit každý. Přikláním se k vrbě, vcelku jakékoliv, a nebo javor. Lípa včely spíš dráždí, ale snůška z ní (z květů) bývá málokdy.  Z javorů je často i hodně medovice. Nebo vcelku jakýkoliv ovocný strom.
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 17.2.2017
Jedna sazenice, tři výhony, tři tyče. Úroda výborná, ale bylo to u jednoho Bejbina ve skleníku, kde se mi rajčata nikdy nevedly, moc to rostlo a nerodilo. V tomto případě to plodilo výborně. Jeden výhon vedený později vodorovně v hřebeni, měl celkem... celý příspěvek >
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017
Zkušenost s dvěma u jedné nemám, ale jako paní L. jsem loni zkusil jedno na dva výhony a bylo to skvělé. Letos tak plánuju vést všechny sazenice. U nás by asi dvě u jedné nešlo, je tu moc vlhko a rajčata mají moc bujný růst. Myslím, že bych to... celý příspěvek >
Proč jsou krtci jen v naší zahradě?, 15.2.2017
Až krtince oschnou, trávník usmykujte, vyryté kamínky vysbírejte. Krtky musíte vychytat pastí.
Jak vést výchovný řez hrušně?, 15.2.2017
Mně tu taky hrušky po výsadbě nerostou. Asi jim cosi vadí, čert ví co.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 13.2.2017
Mimmo: Tohle bych chtěl někdy vidět. Opravdu to tak vybuchne, že za 10 slovy deset dní od -17tek začnou kvést mandloně? A to pak už vůbec nemrzne?
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017
Z podřádné suroviny kvalitní výrobek udělat nejde i kdyby se výrobce na hlavu stavěl! To platí asi jen v likérnictví. Třeba jitrnice a prejt jsou na tom úplně opačně. Jak říká doktor ze Saturnina: " Jako suroviny samé podřadné věci, ale výsledek... celý příspěvek >
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017
Myslím, že jsou to pusté žvásty. Kde seženou tolik špendlíků? Kde vezmou ty kameninové nádoby, co v nich bývalo víno? To někde existuje? Co je to za speciální švestky? Prostě nasypou do kádí co se dá, vypálí, dochutí nějakým aromatem v lepším... celý příspěvek >
Ohraničení zeleninových záhonů, 10.2.2017
10 - 15 let v zemi - záhonu nevydrží žádný dřevo, i kdybyste ho impregnoval svěcenou vodou.
Předpěstování košťálovin, 9.2.2017
Uvádějte pro jakou polohu. Já v příznivých letech můžu rané k. sázet ven nejdřív v polovině dubna, tedy výsev stačí v polovině března. Dřív to tady nemá smysl. Ta vaše rada je podobná těm v zahrádkářských příručkách, kde se často píše "vyséváme... celý příspěvek >
Smysluplný počet hlav révy, 4.2.2017
Já ten Somerset zas tak růžově nevidím. Jednoznačně je nesmírně odolný mrazu a velmi raný a úrodný. Chuť je zvláštní, pro mne ne úplně ideální. Každému to chutná jinak. Bezsemenost sice je, ale dost bobulí obsahuje rudimenty. Nesmí se přetížit, pak... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika