|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 Jsem stejně vysoko, jak vidno zříti z podpisu. Používám dvojitě netex, který dám na oblouky ze silného drátu - ve skleníku ze skla. Když je tepleji, jen jednu vrstvu. Pokud jde o chlad, teplomilným vadí! poklesy těsně nad nulu. To že někdo napíše, že... celý příspěvek > |  | Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 Asi byste se měla trochu poučit o plísni na rajčeti a chorobách paprik. Plíseň rajčete na papriku nefunguje. Mimoto se šíří až počátkém léta. Prventivní postřiky pomalu už od výsevu propagují prodejci a výrobci, aby byl kšeft. Důležitá je prvotní... celý příspěvek > |  |
|  | Klíčení tykvovitých - postup?, 5.5.2017 Knihu mám taky a nenapadlo mně, osla starýho se kouknout. Tak jsem všechno našoupal do kelímků se substrátem, ať mají tmu a světlo je neruší. Kolega má asi nějaký speciální skleník, když mu tam klíčí okurky v chladu. V mém semena radši shnijou, než... celý příspěvek > |  | Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 Ono jim to přímo neublíží, ale dost je to zašlajfuje. Takže se jim pak nechce, i když je teplo. Taky to mám odzkoušeno. |  | Klíčení tykvovitých - postup?, 5.5.2017 Zdravím vespolek.
Poslední dobou mi špatně klíčí osivo okurek, tykví, cuket a patizonů. Zdá se mi, že dříve = -5~10~15 roků to nebyl problém. Zkouším tedy semena namáčet, naklíčit, ale výsledek není o moc lepší, letos mi klíček ukázala tak... celý příspěvek > |  | Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 Nejen proti padání a nejen zálivkou. Taky třeba proti bakteriálnímu ucpávání u okurek a podobně, postřikem. Ale smysl postřiku paprik Previcurem mi uniká, leda by byla zemina zamořená masivně houbami. Ten postřik mohl způsobit to popálení, ne tou... celý příspěvek > |  | Zanedbaná zahrada zpět k životu, 4.5.2017 Zase ty přebytky financí na orání a podobné výstřelky. Stačí to posekat, ovšem pravidelně. Ale jestli máte opravdu tolik peněz, nechte to udělat firmu. Ona vám je odsaje. A jak myslíte, že kdo bude radit s jablky skvělými a nepoužitelnými? to máme... celý příspěvek > |  | Zanedbaná zahrada zpět k životu, 4.5.2017 Pokud jde o mech, doporučuju popel ze dřeva, když máte, nebo několikrát po sobě v zimě povápnit. Není jasné, v jakém stavu má zahrada cílově být, když chcte všechno vykácet. Paní L. má pravdu, strom uříznete, ale už zpátky nepostavíte. Jestli vám... celý příspěvek > |  | Muchovník, 2.5.2017 Zdali se dá vést jako strom nevím, možná ano. Chuť toho co mám se borůvce nepodobá. |  | Odrůdy pro n.v. kolem 500m nad mořem, 2.5.2017 A to ještě není po zmrzlých...
Správně, je třeba udržovat paniku. U nás, podle mých zápisků je kvetení ovocných opožděné o nějakých 14 dnů. To je téměř ta doba, co bylo hnusně. Uklidňuju se nadějí, že to přece jen nebylo tak rozjeté a že... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůdy pro n.v. kolem 500m nad mořem, 2.5.2017 Přidám se. Když občas zajdu na výstavu, i sami zahrádkáři nad tím mudrují: "samý jabka...". Jenže ono je to jablko jaksi nejuniverzálnější. Je nejdéle skladovatelné, použitelné na spoustu výrobků. Takže souhlas s MV. K dotazu, vysadil jsem,... celý příspěvek > |  | Mráz, 1.5.2017 Jako by my jsme věštili Norům jak tam bude 10. 5. |  | Slimák - užitečný živočich?, 1.5.2017 Kolega má pravdu. Jen kontrolní otázka, když slimáka pomalu ukusuje ježek, tak ho to nebolí? |  | Slimáci, 1.5.2017 No nevím, s tím pomrznutím. Tuhle vysílali v TV poplašnou zprávu, že slimáci přezimovali dobře a že letos bude calamita. Můžu to potvrdit, ve skleníku mi cosi ožralo polovinu sadby. |  | Mráz, 1.5.2017 Ono záleží na "síle " toho mrazu. Pokud je pod obalem zásoba tepla na jeho překonání, pomůže to. Ale ta "zásoba" je velice malá. |  |
 |
|
|
|