Příspěvky uživatele - 131.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleandr, 20.10.2014
Tak tak... hlavní zásady - hlava v teple, nohy ve vodě :-) takto oleandry pěstuji úspěšně léta. Jak chybí voda, padá listí i nerozvité květy.
Přechlorovany bazen + vysoké PH, 21.2.2014
Vyhoďte tablety, snižujte s přípravkem Ph -. Při vysokém Ph je chlor dráždivý a pro bakterie neůčinný. Tablety multi si dávkují podle předem daného množství jednotlivých složek v tabletě a ne podle momentální potřeby.
Stále vysoký obsah chloru v bazénu, 21.2.2014
V jednoduchosti je síla. Přestaňte vodu dopovat chlorem. Dejte vodě co potřebuje a zapomeňte na multitablety! Osobně hlídám pouze ph, přidám buď ph+ nebo ph -  a chlor přidávám jen když je potřeba, občas vločkuju, vysávám a hlavně filtruju... celý příspěvek >
Žlutý okraj bazénu Azuro 405 z MT, 20.2.2014
Hádal bych že to bude souviset s vysokým obsahem chloru ve vodě. Nerozpuštěná tableta chloru v bazénu udělá na folii neodstranitelnou skvrnu - vlastní zkušenost! Od té doby vše nejdřív důkladně proženu filtrací, kvůli dokonalému promísení a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika