|
Příspěvky uživatele - 151.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Voda pro kachny v zimě, 2.9.2015  Mám prvním rokem kachny, používám napáječku typu "převrácený kbelík" (viz obr). Čerstvou vodu dávám kachnám vždy když se vrátím z práce (kolem 17:00). Máte někdo zkušenost, jestli když dám vodu vlažnou, vydrží těch 24hod aniž by zamrzla. Případně... celý příspěvek > |  | Zkušenosti se secími strojky, 17.10.2014 Ještě jsem našel tento: http://www.svetpostrikovacu.cz/cz/e-shop/744729/c53887-gf/seci-strojek-rucni-tp-92-p-pro-vysev-zeleniny-a-repy.html . Když pominu poměrně vysokou cenu, hodí se tento strojek na výsev malého množství osiva? Aby tam půl pytlíku... celý příspěvek > |  |
|  | Zkušenosti se secími strojky, 17.10.2014  Dobrý den, už pomýšlím na jaro :-). Chci pořídit secí strojek. Moje požadavky jsou vysetí 1-3 sáčků semen běžné zeleniny (cibule, mrkev, ředkvičky, petržel, špenát...). na trhu jsou v podstatě 3 secí strojky pro toto použití. Kovový, co se prodával... celý příspěvek > |  |
|
|
|