Příspěvky uživatele - 55.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nenáročné jabloně, 17.3.2017
Mně spíš nesedí poměr mezi udávanou velikostí a hmotností. I malá jablka (65 x 60) Bláhova or. nebo Berlepsch. r. váží cca 120g. Co je pro jednoho jenom "väčšie", pro jiného může být velké. Za mě ten Váš hezký Jonagored patří mezi velká jablka.
Stabilizátor paliva, 17.10.2014
Zdravím, můj názor na "hnehybnění" sacího ventilu je odlišný od anonyma z Honda Power. Proč by se tlačila směs okolo dříku sacího ventilu do prostoru rozvodu, když je zde podtlak. Motory Honda mají mnohem intenzivněji mazaný prostor rozvodu ventilů,... celý příspěvek >
Stabilizátor paliva, 17.10.2014
Zdravím Stando, samozřejmě je to také východisko ale jen u nějakých veteránů, kdy sehnat karbec je téměř nemožné. Pro dostupné karburátory je lacinější varianta výměna. Dělal jsem to dvakrát a opravdu to je časově náročné, protože se musí vyrobit i... celý příspěvek >
Rozdiel medzi tvarom silonu do vyžínača, 17.10.2014
Zdravím, prohlédněte si aktivní konce profilované struny. Zjistíte, že jsou kulaté, tak nač namotávat hranaté struny, když stejně sekame nakonec kulatým profilem. Standa.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika