|
Příspěvky uživatele - 55.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nenáročné jabloně, 17.3.2017 Mně spíš nesedí poměr mezi udávanou velikostí a hmotností. I malá jablka (65 x 60) Bláhova or. nebo Berlepsch. r. váží cca 120g. Co je pro jednoho jenom "väčšie", pro jiného může být velké. Za mě ten Váš hezký Jonagored patří mezi velká jablka. |  | Stabilizátor paliva, 17.10.2014 Zdravím, můj názor na "hnehybnění" sacího ventilu je odlišný od anonyma z Honda Power. Proč by se tlačila směs okolo dříku sacího ventilu do prostoru rozvodu, když je zde podtlak. Motory Honda mají mnohem intenzivněji mazaný prostor rozvodu ventilů,... celý příspěvek > |  |
|  | Stabilizátor paliva, 17.10.2014 Zdravím Stando, samozřejmě je to také východisko ale jen u nějakých veteránů, kdy sehnat karbec je téměř nemožné. Pro dostupné karburátory je lacinější varianta výměna. Dělal jsem to dvakrát a opravdu to je časově náročné, protože se musí vyrobit i... celý příspěvek > |  | Rozdiel medzi tvarom silonu do vyžínača, 17.10.2014 Zdravím, prohlédněte si aktivní konce profilované struny. Zjistíte, že jsou kulaté, tak nač namotávat hranaté struny, když stejně sekame nakonec kulatým profilem. Standa. |  |
 |
|
|
|