|
Příspěvky uživatele - 34.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oulinská vs Qulinská, 5.3.2016 Je to sice dlouho od založení diskuse :)
, ale jsem si zcela jistá že máte pravdu, nečetla jsem to v knize, ale v jiné diskusi na internetu
J.P. |  | Marhula na susenie a zavaranie, 24.10.2014 S Strepet je novinka jednoho zahradnictví, krom chvály prodejce není odskoušená, mám k sušení odrůdu původem z Turecka Haci haliloglu (vyšlechtěná k sušení!) spokojenost maximální, téměř bez šťávy sladká.
Hargrand z vlastní zkušenosti není vhodný... celý příspěvek > |  |
|  | Merunka na broskvonove podnozi?, 15.10.2014 Mam merunky na broskvích (Rubira, Monteclar, BSB1 i BSB2) i na švestkách a semenáčích meruněk. BSB2 rozhodně vede, jsem z Mikulovska a na lehčí a sušší půdy je to ono, ve srovnání s Myrobalánem tak neobrůstá oproti švestce má delší vegetaci, ještě... celý příspěvek > |  | Duo švestka od Bakker, 16.4.2013 Zdravim
šel jsem přímo ke zdroji a zeptal se přímo u Bakkera
odpověď je zde:
"děkujeme za Vaše upozornění, na webových stránkách máme skutečně chybu.
Strom má naroubované dvě odrůdy švestky, nikoliv jeden druh... celý příspěvek > |  | Duo švestka od Bakker, 15.4.2013 ještě jsem zapoměl z popisu Bakker:
Švestka Bleue de Belgique a meruňka Reine Clause d´Oullins
ta záhadná Reine Clause d´Oullins je obyčejná renkloda Oulinská!!!
|  | Duo švestka od Bakker, 15.4.2013 Zdravím,
foto je podvod kde jsou listy z meruňky?
Podobné věci jsem dřív taktéž dělal, ale spíš jako kuriozní dárky pro znáné zahradkáře.
V květináči to lze dělat jen na podnoži Pixi ovšem ne déle než 3roky. Co jsem doma vysázel... celý příspěvek > |  | Oulinská vs Qulinská, 15.4.2013 Dobrý večer,
již dávno jsem četl v knížce (ještě na studiu) že renkloda Oulinská byla chybou úředníka do LPO zapsána jeko Qulinská (možná Qoulinská)
Minulý týden jsem si Oulinskou koupil a bývalý spolužák mi nevěří že jsem si to o tom Q... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|