Příspěvky uživatele - 6.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká organická hnojiva používat?, 7.11.2014
Z kristalonu si tekute hnojivo pripravite. Z hnojivych tyciniek alebo kompostu to nerobite, urobi to priroda.
Prasklá kůra, 7.11.2014
Je to jednoduche, na konci zimy a skoro na jar sa zvykne kmen stromu prehrievat co prebudi strom a ten predcasne vykvitne. Ranne mrazy mozu znicit urodu. Natrety na bielo odrazi povrch vacsinu svetla a neprehreje sa. Prebudenie stromku moze takto byt... celý příspěvek >
Jaká organická hnojiva používat?, 7.11.2014
Nielen pre predavaca, ale aj pre zahradkara. Mam doma hnojiva tekute aj granulovane. Aplikujem ich odlisne. I ked spravne pisete, ze niektore granulovane sa daju aplikovat po ich aspon ciastocnom rozpusteni ako tekute. Opacne to nie je mozne. Ak mam... celý příspěvek >
Drtička větví, 5.11.2014
To je fajn, ak vam ten mulc nepresiahne vysoko. Ale Vy mate velku plochu na tento ucel a je to velmi fajn sposob... ako sa vyhnut drveniu.
Drtička větví, 5.11.2014
Mne vrba v komposte ani zahone nevyrasila ani jedna. Ale ked som robil zavlahu alebo ohradku a natlkol do zeme pomocne hrubsie pruty (na uchytenie zavlahy, ohrady atd) tak sa krasne zazelenali a to vzdy. Na druhej strane, korene boli sotva badatelne... celý příspěvek >
Drtička větví, 5.11.2014
Je pre mna menej pracne prehadzat zeminu v zahone, ako drvit odpad, hlavne ten problematicky tenky zeleny z popinaviek a vrby. 2-3 kubiky jemnej zeminy zo zahonu ak treba prehodit, je to pre mna podstatne menej prace ako podrvit odpad mozno pol... celý příspěvek >
Drtička větví, 5.11.2014
Alesi, moja zahrada ma daleko do dokonalosti. Aby bola krajsia a zdravsia, snazim sa jej venovat co najviac casu, ale toho je stale malo. Jednou z veci, kde setrit casom, aby som mohol na zahrade realizovat ine projekty, je vyriesit problem, ako... celý příspěvek >
Lišejník na ovocných stromech, 3.11.2014
Ked davate mednaty jesenny, ten nezabera?
Čím nejlépe vápnit, 31.10.2014
Co sledujete dezinfekciou zahrady? 
Skvrny na jahodníku - co to je?, 29.10.2014
Čo majú ochrániť listy jahodníku, keď bude mínus 20? Veď tomu ani sám neveríte.
Je možné sázet malé stroužky?, 29.10.2014
Ja na mojom malickom policku 1x2m som vyskúšal sadenie podla velkosti. Roztriedil som si struciky podla velkosti a daval do radov ad naj... po naj... Tie najmensie boli naozaj malinke. V aprily bola situacia velmi komicka, vpredu najvacsie rastiny a... celý příspěvek >
Nedostatek polokmenů v nabídce ovocných stromů, 22.10.2014
p. Vyslouzil: "Zájmem pěstitelů sadby je prodávat krátkověké (menší, slaběrostoucí) tvary s častější obměnou. " Zanedlho sa budu predavat aj starozitnosti, ktore vydrzia len par rokov a potom sa rozpadnu...
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 22.10.2014
Sekery su dobre... hlavne pre ludi co so sekerou nevedia pracovat a drevo by rozlamali za den. To, ze sa trochu poskodi ostrie nie je taka tragedia. No ale ak mate doma plnu budu "Wetterlings, Hultafors nebo Gränsfors"...
Vápno hašené, 16.10.2014
Pan dr., co tym myslite ze naberie objem po reakcii s CO2. Podla mna by to bolo skor naopak, ak po rozklade uhlicitanov CO2 vznika.
Vápno hašené, 15.10.2014
Dolomit ma vyhodu v tom, ze je lepsie ak do pody futrujeme horcik ako vapnik. Horcik je dolezitejsi a v podach vzacnejsi prvok. Vapenec ako taky obsahuje pomerne malo horcika (oproti vapniku). Ale na druhej strane dolomit obsahuje vzdy dost vapnika.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika