Příspěvky uživatele - 146.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dozrávám hrušky na trávníku - vzniká ještě cukr?, 13.9.2015
Sklízejte je co nejdéle. Pro urychlení zrání je  dejte do ložnice pod postel.
Bílý ocet - dostupnost, 15.8.2015
Když chci mít krásné okurky, tak přidám do sklenice několik koleček mrkve.
Kdy končí přirozená fyziologická letošní žravá pout molic na kadeřávku?, 28.6.2015
I já jsem dnes našel na zelí molici.
Jak se zbavit křenu?, 27.6.2015
Pokud je to jednotlivý křen, tak stačí na něj obrátit hrnec.
Daju sa jahody presadzat aj teraz?, 27.6.2015
Jahody sázím co nejdříve když je chladnější počasí. Obvykle v červenci. Do příštího roku na sklizeň, vyrostou velké sazenice, s mnoha zdravými velkými plody.
A je to tady: Světlušky 2015, 26.6.2015
I u nás v Podkrkonoší začínají dnes létat.
Twist Off, 21.6.2015
Se starými OMNIA víčky mám téměř stoprocentní přisátí všech sklenic. Po zavaření kontroluji přisátí nehtem jak tady někdo radil. Na víčka TWIST OFF si nemohu stále zvyknout a tak je používáme na med a tam kde se nezavařují. Při zavařování se některé... celý příspěvek >
Jak odstranit zápach z víček od okurek, 20.6.2015
Mám víčka označená etiketami co v nich bylo a rok výroby. Na okurky používám baňatější sklenice, kam se okurky lépe rovnají. Víčka od okurek není vhodné používat na med.Někdy bývá cítit i sklenice co v ní bylo. Omnia víčka používám do rozpadnutí.... celý příspěvek >
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny, 29.5.2015
U nás se udilo v komíně. Lepší uzené maso jsem od té doby nejedl. Staré komíny byly k tomu přizpůsobeny. Ohniště je vpravo od pověšeného masa asi o jeden metr níž. Ohniště nemá rošt a vzduch se reguluje vratami do komína.Mezi ohništěm a udící komorou... celý příspěvek >
Bude se darit plazive dyni v obrim kvetinaci?, 25.5.2015
Nějaký chcípák by se dal takto vypěstovat. Dýně potřebuje velký kompost a možnost zapustit kořeny během plazení. Tím vznikne obrovský kořenový systém a vyrostou obrovské dýně. Ohledně křížení bych si přečetl něco od Mičurina.
Jak pohnojit staré stromy trávníku?, 10.5.2015
Já hnojím pilkou. Ne u země. Na mé extenzivní hospodaření zatím stačí prořezat korunu tak, aby byly dostatečné přírůstky. Podle druhu trávního porostu a požadavku stromů vápním a hnojím.
Pravokořenné stromy, 10.5.2015
Pane Vysloužile, tak silná slova jsem od Vás snad neslyšel. Ze semene vypěstovaný strom nepovažuji jako pravokořenný. Má sice kořen a větve ze stejného genetického materiálu, ale může se jednat o úplně jinou odrůdu. Já považui pravokořenný strom ten,... celý příspěvek >
Pivoňka, 3.5.2015
U nás se daří pivoňkám odjakživa. Máme červenou s těžkými velkými květy. Roste sama bez údržby. Já to přisuzuji tomu, že je vždy vysazena u domu nebo u podezdívky plotu. Když se rozroste, tak ji po kýblech rozdávám.
Stáleplodící jahody a ostatní jahody blízko sebe?, 27.3.2015
Se stáleplodícími jahodami mám špatnou zkušenost. Jahody byly malé, úroda nízká a na podzim jich hodně nedozrálo. Měsíční jahody to je něco jiného. Plodí mi od června do zámrzu. Někdy byly i v listopadu. Jahody mám nasazeny na tarásku z pískovce. Na... celý příspěvek >
Můžu zasadit "obyčejné" brambory, ne sadbové?, 6.3.2015
Vyprávěl mi volyňský čech jak se v době hladu sázely jen klíčky brambor. Pokud byl příznivý rok tak se urodilo z těch klíčků dostatečné množství brambor. V našich podmínkách pěstovat brambory z klíčků je pracné a nevyplatí se.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika