|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stevie, 28.7.2014 Moje stevie take vypada jinak. Spise se kosati na pet vyhonu, listy ma podobne, ale ma jich o hodne vice kolem dokola. Snad dam brzy i foto |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 28.7.2014 Dobry den, no tak to byla opravdu tvrda, mozna vice nez melonette. A za cerstva nechutnala vubec sladce. Co se tyka chuti, tak jsem zadny rozdil nezpozorovala, jedine, ze by semeno uz bylo krizene. Priste se pokusim pestovat jen jeden druh a uvidim.... celý příspěvek > |  |
|  | Stevie, 28.7.2014 Aha, tak dekuji za radu. Letos uz jste sklizela na suseni?me jeste nekvete. Muzete dat foto sve? Jak ji zimujete, aby znovu vyrazila na jare? Dekuji Eva |  | Lilkoviště, 28.7.2014 no tak nez jsem to stihla vyfotit, tak zadne nemuzu najit, ale dnes zkusim znovu. |  | Stevie, 28.7.2014 Dobry den, vim, ze to sem asi nepatri, ale chodi tady dost lidi, tak mozna nekdo poradi. POridila jsem si stevii, abych pouzivala na slazeni. Videla jsem v televizi reportaz, kde davali 2 listky do konvice studene vody a tvrdili, ze je to super... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 21.7.2014 larvy take ne, to poznam. To mam na bramborach. NO zitra snad to foto, k veceru. Proti svilusce jsem strikla, ale bio postrikem. tak uvidime |  | Lilkoviště, 21.7.2014 Dobry den,
mandelinky to urco nejsou, je to mnohem mensi a cervene a opravdu to ma tvar kapky. Pokusim se vyfotit a dat sem. taky nemam zadne plody, ale spoustu kvetu uz dlouho, moje matka uz ma krasne plody, i kdyz sadila poozdeji... tak nevim.... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 20.7.2014 dobry den,
nasla jsem na lilku takove cervene potvory, dosti velike, tak i 5mm. Maji slzovity tvar. POradite mi, co s tim? Take tam mam svilusku. Myslite, ze ma cenu strikat? Uz jsou kolem i pavucinky, rostlina cela teckovana. Nebo to mam... celý příspěvek > |  | Mrkev zavařování, 15.7.2014 pisek jsem zkousela, ale mrkve vzdycky shnily... |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 14.5.2014 Dobry den,
tak jsem prave vyzkousela Lungu, kterou jsem minuly rok vypestovala. Nemela jsem asi takove stesti, protoze se zadnym voskem po rozkrojeni nezatahovala. Nechutnala nejak zvlast dobre. Rekla bych, ze byla ze vsech nejhorsi, chutove.... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za odrudu jablone?, 24.4.2014 dobry den, moc dekuji, jaky pripravek doporucujete. mam i jine jablone |  | Co je to za odrudu jablone?, 8.4.2014 pokud nebudu strikat proti strupovitosti, tak co se stane? bude to normalne jedle, akorat to nebude na uskladneni, ze? kvuli detem nerada strikam. krome rajcat tak dvakrat nic... |  | Co je to za odrudu jablone?, 3.4.2014 Udelal jste mi velkou radost. Mohlo by to byt ono, myslim vzhledove urcite. je to nova nebo stara odruda? Je mozne normalne sehnat? Musi se strikat proti strupovitosti? A jak dlouho vydrzi uskladnene? Dekuji Eva |  | Co je to za odrudu jablone?, 31.3.2014 myslim, ze mate pravdu, opravdu to melo 5 hrbolku a bylo to podlouhle. gloster to neni. vzdycky jsem tu chut milovala, zkusim sehnat nekoho, kdo mi ho proda. uz jsem se informovala, ze to je stara odruda. jake odrudy jsou nefadni a sladke a nemoucne?... celý příspěvek > |  | Co je to za odrudu jablone?, 30.3.2014 barvu bych upresnila na tmave fialovo cervenou |  |
 |
|
|
|