Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hořke okurky, 12.8.2014
Dik za radu, to by mohlo byt, ja opravdu moc sklenik neoteviram kvuli plisni a lilkum, ktere miluji teplo a papriky take... Mozna je pristi rok dam do druheho, kde mam rajcata. Ten vetram casteji. Je zalivkou by to nemel byt problem, puda je skoro... celý příspěvek >
Hořke okurky, 12.8.2014
Obal jiz nemam, ale predpokladala jsem, ze kdyz je tam napsano salatova okurka do skleniku, tak to bude automaticke, nebo ne? Mam take pocit, ze jsem minuly rok ze stejneho sacku mela take a horke nebyly... Ale nemohu to zarucit. Jedna odruda je... celý příspěvek >
Hořke okurky, 11.8.2014
Dobrý den, ve skleníku mám letos krasne okurky. mají i 50 cm. Bohuzel jsou vice ci mene hořke. Nevim, cim to muze byt... Nekdo rika malo zalite, ale zalevam myslim dost, vse je vlhke. Moje matka ma stejne semeno a pry nema hořke nic. Tak cim to... celý příspěvek >
Nejefektivnějsi sklizeni brambor, 11.8.2014
A jake jsou tedy ty zpusoby, abych se nenadrela?
Nejefektivnějsi sklizeni brambor, 11.8.2014
Procpak se bio neda vypestovat? Mam za to, ze kdyz to nestrikam pesticidy a herbicidy, tak to bio je. Pokud ne, tak bych to ale rozhodne oddelila od normalniho obchodniho zbozi, protoze me celkem zalezi na tom, zda jim brambory, ktere nicim nestrikam... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 9.8.2014
to asi nebude ono. pokusim se vyfotit dnrs vecer a dat sem...
Rajčata pro sezónu 2014, 8.8.2014
Dobry den, kdyz vidim ta sva rajcata, tak se mi chce brecet. Asi to chce umet. KOukam, ze pekne vystipujete i spodky. Strikate preventivne proti plisni? Kdyz tak jak a cim a jak casto, at se poucim. Ja mam zrejme plisen, ale takovou, jakou jsem jeste... celý příspěvek >
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 8.8.2014
Dekuji za radu, zaclon je dost. Porad me udivuje, co Cech nevymysli. Ja bohuzel nebudu Cech, protoze jen kopiruji, nic me nenapadne. No ale proto chodím sem!
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 2.8.2014
A jak to presne delate? Me se sacek neosvedcil. Kvet se potil nebo spalil...
Rajčata mne překvapují, 1.8.2014
tak to asi bbudu mm uset nahodit vic slamy, ja mam plevele spoustu a kopat to pres slamu nejde
Rajčata mne překvapují, 1.8.2014
Dobry den, ja to se slamou skousim uz druhy rok. Neni to spatne, ale prorusta mi kolem hodne plevele a pak se to tezko kope. Jak to delate s plevelem vy. Jen predpripravite a pak uz nic nemusite? DEkuji
Nulová starostlivosť o zemiaky, 1.8.2014
Kdyz vam je nesezerou mandelinky, tak se starat vybec nemusite. Zalazi na pocasi, na nicem jinem...
Stevie, 29.7.2014
Ta je ale pekna a silna, z toho uz by rizky sly ne?
Stevie, 29.7.2014
Muj problem je v tom, ze neuznavam umela hnojiva, proto ji mam vysazenou venku. Myslim, ze nebude problem vyryt. Vyhony uz asi jsou dobre. Ty rizky se pak normalne zimuji?
Stevie, 28.7.2014
Tak to zkusim take tak, kolik mate asi na te chodbe? 5 stupnu asi dost nebude, ze? Pri kolika stupnich venku davate dovnitr a zimujete? Mam ji totiz vysazenou venku. Rizkovani se provadi jak u stevie a hlavne kdy? Dekuji
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika