|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teplota v skleniku, 22.4.2015 Mate foto, prosim? Jsem zenska, ma predstavivost je horsi (-: |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 22.4.2015 ale pokud nemrzne a brokolice je v nevytapenem skleniku, tak by to venku ted uz asi prezila, ne? Prave jsem ji taM totiz vysadila, tak doufam... Pokud nejsou prizemni mraziky, tak by mohla zustat i neprikryta, ze? DSEkuji |  |
|  | Bio postrik proti mandelince, 17.4.2015 Moc tomu nerozumim, ale nezda se mi, ze by bylo jedno, jestli farmar vedle strika proti plisni 5x za sezonu a ja vubec, take proti plevelu, zacimco ja pleju... naznacujete, ze nektere postriky, i kdyz se tvari jako bio a nevyzaduje se ochranna lhuta,... celý příspěvek > |  | Bio postrik proti mandelince, 17.4.2015 odhadem 20x5 |  | Bio postrik proti mandelince, 16.4.2015 Ja jich mam hodne a minuly rok to bylo kazdy den 2 hodiny. S malymi detmi se to neda. Navic letos jich mam jeste vic... Tak proto hledam neco... |  | Bio postrik proti mandelince, 11.4.2015 Aha, tak mozna zkusim jiny, myslim se to jmenovala spiroton, jetse to vyhledam. dekuju za zkusenost s neem azalem. Nizina asi nejsme, ale vrchovina take ne, okolo Ostravy. Mphlo by to byt podobne jako u Vas. |  | Bio postrik proti mandelince, 11.4.2015 I kdyby byly chutove stejne, nebudou v nich pesticidy a to je dost podstatne. Proto to delam. |  | Odrůdy brambor - doporučení, 8.4.2015 V cem to osetreni spociva? My s tim nic specialne neprovadeli a vydrzeli do ted. Jen oloupat hlinu, jinak nic... |  | Bio postrik proti mandelince, 7.4.2015 Dobry den, mate nekdo zkusenosti s bio postrikem proti mandelince? Ktery se vam osvedcil. Neni v mych silach to osbirat a chemii tam davat nechci, to bych mohla do marketu (-: Moc dik za rady |  | Odrůdy brambor - doporučení, 7.4.2015 Nam dost chutnaly colette |  |
|  | Hnědnutí stonku u paprik, 3.4.2015 asi jo, me take nektere hnednou, asi odruda |  | Co sadit do skleniku v cervnu, 31.3.2015 jeste nejaky napad na to, co sadiv v cervnu krome salatove cekanky?a okurek? |  | Co sadit do skleniku v cervnu, 29.3.2015 asi jeste je, hlavne aby nepomrzla pak nat v kvetnu |  | Co sadit do skleniku v cervnu, 17.3.2015 Super, tak to zkusim sehnat. Kdy se vysevaji seminka? |  | Jak pestovat rukolu na zahradce, 15.3.2015 Tak dekuji, zni to opravdu nenarocne. Nebudu sadit hluboko, rozsypu na povrch zahonku a zamicham a uvidim. Mam obecne problemy s klicivosti, napr. i u mrkve a petrzele. Tak se strachuju i o rukolu. Mi opravdu take moc chutna. |  |
 |
|
|
|