Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Očkování 2015, 12.8.2015
Statistika byla provedena na kolika očkovancích.
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 24.7.2015
vsem dekuji za rady
Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 16.7.2015
Pane FO, nevím který motor Honda a v čem provozujete. V návodu k mému GSV190, který osobně nepovažuji za něco co by mi dalo jasné a hlavně přesné informace a pokyny co a jak udělat, napsáno, že můžu použít stabilizátor paliva za účelem prodloužení... celý příspěvek >
Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 15.7.2015
Určitě nejlepší řešení by bylo používání paliva bez biosložek, jejichž základ je ve vysychavých rostlinných olejích.
Co je to prosím za plevelnou trávu?, 14.7.2015
Neni to ani jedno!!
K čemu je dirka u křovinořezu?, 14.7.2015
Dirka slouží k správnému zapolohování správného krytu. Někde je plastový výstupek, někde šroubek.
Jak nedostat žihadlo?, 6.7.2015
Pokud včelce fyzicky neublížíte, tak se nic neděje.
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 5.7.2015
velice podrobne a naucne pro me zacatecnika. Hned jsem klidnejsi. Takze zacnu davat i skorapky. Pocitam, ze pokud uz zerou koprivy, skorapky by mely dat take. Jeste se zeptam, jak casto menit vodu v bazenku, je to 80 litru a mam 2 kacky. Myslite,... celý příspěvek >
Jiný druh ginga, 5.7.2015
Zůstaňte u toho prý.Gingko biloba je jediný svého druhu.
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 4.7.2015
dik za rady, uz jsem moudrejsi. Jeste jsem cetla, ze se davaji varene skorapky. Davate? Mam jich dost. Muzu je dat i dvoumesicnim kachnatum? Asi rozdrcene, ze? A jak dlouho varit? pokud nekdo vite... Koprivy uz jsou pekne vzrostle, takze to vidim jen... celý příspěvek >
Umely polostin pro tykve: vyhody, nevyhody?, 4.7.2015
Ja teda mam nejake sazenice ve stinu stromu a jine na slunci a rostou hlavne ty na slunci, ve stinu se jim nedari, rekla bych zivori... A v polostinu taky...
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 4.7.2015
Ten srot je vlastne rozsrotovana psenice, tak to je totez. Pani take michala ze srotem. A ten vapenny grit je nutny? Kde se kupuje? Smesmi krmit nechci. Moc neverim tomu, co tam davaji. Smesi pro psy napr. jsou dosti nezdrave a mnoho jich zpusobuje i... celý příspěvek >
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 1.7.2015
Tak to jste me uklidnili. Mate jeste nejaky typ na zradlo? Mam srot, pani rikala brambory a rohliky... Jeste neco?
Pěstování brokolice, 30.6.2015
A sadit do skleniku v cervenci nebo ven?
Pěstování brokolice, 30.6.2015
To je mozne, ale podzimni pestovani se hemzi housnkami...
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika