|
Očkování 2015, 12.8.2015 Statistika byla provedena na kolika očkovancích. |
 |
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 24.7.2015 vsem dekuji za rady |
 |
|
 |
Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 16.7.2015 Pane FO, nevím který motor Honda a v čem provozujete. V návodu k mému GSV190, který osobně nepovažuji za něco co by mi dalo jasné a hlavně přesné informace a pokyny co a jak udělat, napsáno, že můžu použít stabilizátor paliva za účelem prodloužení... celý příspěvek > |
 |
Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 15.7.2015 Určitě nejlepší řešení by bylo používání paliva bez biosložek, jejichž základ je ve vysychavých rostlinných olejích. |
 |
Co je to prosím za plevelnou trávu?, 14.7.2015 Neni to ani jedno!! |
 |
K čemu je dirka u křovinořezu?, 14.7.2015 Dirka slouží k správnému zapolohování správného krytu. Někde je plastový výstupek, někde šroubek. |
 |
Jak nedostat žihadlo?, 6.7.2015 Pokud včelce fyzicky neublížíte, tak se nic neděje. |
 |
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 5.7.2015 velice podrobne a naucne pro me zacatecnika. Hned jsem klidnejsi. Takze zacnu davat i skorapky. Pocitam, ze pokud uz zerou koprivy, skorapky by mely dat take. Jeste se zeptam, jak casto menit vodu v bazenku, je to 80 litru a mam 2 kacky. Myslite,... celý příspěvek > |
 |
Jiný druh ginga, 5.7.2015 Zůstaňte u toho prý.Gingko biloba je jediný svého druhu. |
 |
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 4.7.2015 dik za rady, uz jsem moudrejsi. Jeste jsem cetla, ze se davaji varene skorapky. Davate? Mam jich dost. Muzu je dat i dvoumesicnim kachnatum? Asi rozdrcene, ze? A jak dlouho varit? pokud nekdo vite... Koprivy uz jsou pekne vzrostle, takze to vidim jen... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Umely polostin pro tykve: vyhody, nevyhody?, 4.7.2015 Ja teda mam nejake sazenice ve stinu stromu a jine na slunci a rostou hlavne ty na slunci, ve stinu se jim nedari, rekla bych zivori... A v polostinu taky... |
 |
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 4.7.2015 Ten srot je vlastne rozsrotovana psenice, tak to je totez. Pani take michala ze srotem. A ten vapenny grit je nutny? Kde se kupuje? Smesmi krmit nechci. Moc neverim tomu, co tam davaji. Smesi pro psy napr. jsou dosti nezdrave a mnoho jich zpusobuje i... celý příspěvek > |
 |
Zerou indicti bezci mandelinky z brambor?, 1.7.2015 Tak to jste me uklidnili. Mate jeste nejaky typ na zradlo? Mam srot, pani rikala brambory a rohliky... Jeste neco? |
 |
Pěstování brokolice, 30.6.2015 A sadit do skleniku v cervenci nebo ven? |
 |
Pěstování brokolice, 30.6.2015 To je mozne, ale podzimni pestovani se hemzi housnkami... |
 |