|
Pomožte s výběrem rotavátoru, 20.8.2015 To už jsem někdy slyšel - zpátky ni krok. A jak jsme dopadli. Hádáme se o kraviny a podnikatelé si mnou ručičky, jak jim konto kyne. Ať je to jak je to, cvajtakt nás všechny přežije. Protože jeho vlastnosti mu tu životnost dají. Jen „velmi vzdělaní“... celý příspěvek > |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 20.8.2015 To přímo čumím. Ještě nedávno byl dvoutakt ta nejhorší věc co může zahrádkář používat, která vyrábí smrad, prostředí ve kterém se pohybuje prasí olejem a helejme se koukejme se, najednou je to čiperný vřískal. Toho vřískala neni slyšet ve sto... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 19.8.2015 A co máte na Vari. |
 |
Jak upravit kompost plný plevele, 19.8.2015 Postupy které uvádí Standa jsou pro ty co se nechtějí dožít ani staré hranice odchodu do důchodu. Navíc doporučovaný Basamid lze použít jednou za 3 roky. Po formaldehydu se může stát, že tam neporoste nic několik let. |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 18.8.2015 Ta částka je v €, nebo £. |
 |
Jak upravit kompost plný plevele, 18.8.2015 Že to takto funguje v hrnci víme, ale jak to funguje ve větším měřítku, než je hrnec na knedlíky, nebo kuchyňská trouba. Jak dlouho by to v tom hrci dělal zadavatel, byť by měl toho zaneřáděného kompostu jen 5m³ a co by provedl v pařeništích a... celý příspěvek > |
 |
Jak upravit kompost plný plevele, 18.8.2015 Kde to funguje? Kdo má takové zařízení a provozuje to ve velkém? Mohlo by z toho být nějaké poučné video? Jinak se tomu dá těžko věřit! |
 |
Jak upravit kompost plný plevele, 17.8.2015 Člověk který pracoval v jistém výzkumáku, mi tvrdil, že ani tento způsob neni stoprocentní. Určitě potřebné zařzení nemá a ani neni kde si ho vypůjčit. |
 |
Pomožte s výběrem rotavátoru, 17.8.2015 Vyzkoušel jsem si MS07 a přestože na Vari nadávám, tak po této zkušenosti říkám zlaté vari. Samozřejmě jsou jiné a lepší mašiny, ale to už je jiný level, zvláště finanční. Být mladší aspoň o 45 až 50 let, tak do toho jdu. |
 |
Katalpa - pěstování, 17.8.2015  Obrázek řekne vše. Z publikace Štěpování od Bílka a Hanuše. |
 |
|
 |
Jaký krumpáč?, 17.8.2015 Nevím jestli je krumpáč Fiskars peckový, nejspíš ano, ale pouze cenou. Osobně dávám přednost takovému nářadí, které je vybaveno dřevěnou násadou. Můžete si vybrat sklolamino násada cca 1200Kč, nebo dřevo z Librosu a také někde jinde za 196Kč. A jak... celý příspěvek > |
 |
Řízkování katalpy, 17.8.2015 Je to zde.. Od josefa Hejduka 21.1.2003 v 21:02.
|
 |
Poznej půdu, 16.8.2015 Stačí si něco přečíst o rekultivacích a o tom co z toho vzejde. Těch 700t/1ha, jsem si nevycucal z prstu. |
 |
Odpočinek zahrady, 16.8.2015 Musíte si vybrat. Buď jedno, nebo druhé. Obojí jaksi nejde. |
 |
Povidla v elektrickém zavařovacím hrnci?, 16.8.2015 Něco tomu ale chybí. Bez téměř zuřivého míchání povidla neuvaříte a jak zamíchat ve výpustném kohoutu. Když by se doplnila vhodná míchačka, tak by to mohlo být fajn. Bez míchačky lze použít vývěvu snižovat tlak, snížit tím bod varu, ale musel by to... celý příspěvek > |
 |