Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari návěs, 3.9.2015
Aby vás nenastřelil někdo zezadu, by měly stačit správně umístěné správné odrazky a předepsaný výstražný trojúhelník pro pomalá vozidla. Teď je ještě velmi důležité, aby ten zezadu se věnoval řízení vozidla a ne jiným aktivitám, zvláště u toho lesa.
Vcelarstvi, 3.9.2015
Jj, přesně tak!!
Vcelarstvi, 3.9.2015
To co jste napsal je velmi pěkné. Realita je ovšem jiná. Přítel může pomoci, ale aby to mělo potřebnou kvalitu, tak je to téměř úplný úvazek. Ústní, nebo knižní rady jsou dobrá věc. Workshop na místě je něco jiného. Musí se začít od teorie, přes... celý příspěvek >
Vcelarstvi, 3.9.2015
Aby z toho něco bylo, je třeba miliony květů a takové srážkové podmínky, aby nedocházelo k zaschnutí nektarií. Co je to 5arů, v podstatě nic. Nechci nikoho zrazovat, ale když je v nejbližším okolí jen pole a perfektně pracující „kolchoz“, tak se ze... celý příspěvek >
Vari návěs, 3.9.2015
Světlo, nesvěto, na záhumenku u baráku si na to pověste třeba lucernu. Veřejná komunikace je jiná klasa, na ní za snížené viditelnosti nemáte co dělat. Když to někdo povolí, tak určitě stanoví pomínky za kterých tak může být.
Vari návěs, 3.9.2015
Omlouvám se zato ministerstvo. Světelné doplňky neni třeba řešit, protže jsou u tohoto zařízení jen na parádu. Může se to provozovat jen v soupravě, protože mikro tahč nemá žádné brzdy.
Vari návěs, 3.9.2015
Jistá velká policejní severomoravská služebna vžadovala přistavení tohoto véhiklu k prohlídce. Je otázkou zda výrobce jasně tuto záležitost popsal. Směrodatné je vyjádření ministersva vnitra. Policie technický průkaz nevydává, ale může ho odejmout.... celý příspěvek >
Vari návěs, 3.9.2015
Osvětlení nemáte k ničemu. Magneto neni schopno dodat potřebnou watáž. Jedině něco odpovídajícího výkonem na autobateri. Stejně za snížené viditelnosti, nemáte s tímto véhiklem na veřejné komunikaci co dělat.
Vari návěs, 3.9.2015
Pozor! Můžete narazit na méně vzdělaného a arogantního policistu.
Klívie černé fleky na listech, 3.9.2015
Změnte stanoviště, nebo vyměňte skla v okně. Jsou to spáleniny od slunce a čočkujícího skla.
Vari návěs, 2.9.2015
Aby ten provoz na veřejné komunikaci byl legální, tak vše musí být tovární výroby + techničák + povinné ručení + řidičák na auto a vyšší a když to budete mít, tak na dopravku, kde vám vymezí rajon, komunikace a časové rozmezí. Bez těchto věcí je... celý příspěvek >
Vari návěs, 1.9.2015
Pokud mám tedy osvědčení a zapl. pojistku. Ještě vám u toho něco chybí.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 1.9.2015
No vidíte, že jsem na tu Fiskars láci neskočil. Důvody které mě k tomu vedly zřejmě nikdy nepchopíte. Proč bych měl na vás koukat blbě. Ostatně pamatuji dobu, kdy násada do tahové motyky se kterou se chodilo do řepy a kukuřice, stála 2Kčs. Při... celý příspěvek >
Teď je ještě Stanislave, otázka jestli ta spousta lidí umí rozeznat lopatu od rýče. Jak vidím s jakými znalostmi a dovednostmi opouštějí mladí lidé školy, je mi z toho smutně. A jestli si myslíte, že jsem skoro bezdomovec, brát vám to nebudu. Zrovna... celý příspěvek >
Výroba tlakem upraveného dřeva, které následně naohýbám do takových tvarů jaké potřebuji je asi tak drahá záležitost, jako výroba nože do štěpkovače ve speciální peci. Protože se kouzlit dá se vším, tak se toho využívá ve sloganech k příslušnému... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika