Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomožte s výběrem rotavátoru, 3.10.2015
Pane PP, přestože jste dost stár, tak máte určité mezery, ve znalostech. Nic vám nevytýkám, ale to vaše povídání je všeobecné a v podstatě to zná každý chlap od třinácti nahoru. Měrka oleje slouží ke kontrole obsahu olejové náplně během provozu... celý příspěvek >
Pomožte s výběrem rotavátoru, 2.10.2015
2.10. jste napsal: Dělá se to použitím úzkých polonáprav. + nějaká omáčka. Když já o tom vím kulový, tak co o tom víte vy, když jste napsal takovou hovadinu. Tu větu jste neměl nikdy použít, když jako otom víte, ta věta je pro mne blud, něco co neni... celý příspěvek >
Nechám posoudit každému, co je ujeté, nebo ne. Podle mne je opravdu ujeté, aby kousek plastu stál téměř Palackého, když celý motor- funkční, žádná maketa -  stojí 8 700Kč. Když chci poradit, tak poradím to co mám vyzkoušeno a co je reálné,... celý příspěvek >
Hlásáte bludy pane PP. Podle Vari rad se orá jen na rozchod 610mm, jinak hrozí převrhnutí stroje.
Pane Stando von Königgrätzi, když 15.9. radíte zmenšení šířky záběru, tak prosím poraďte jak se to u Vari dělá. Měl by jste opravdu radu dokončit.  Detailní popis by velmi pomohl.
Třešně - jak chránit před špačky?, 1.10.2015
To je pěkná hloupost...
Kvalitní český česnek, 1.10.2015
Jj, přesně tak, tahají i jiné věci a pak si s tím nevíme rady, což vítají globalisté a dovezou cokoliv odkudkoliv.
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 30.9.2015
Milej zlatej, když začnou padat ořechy, tak pod stromem vyseču trávu a pak to v ní nemusím hledat. Zbytky oplodí se spadaným listím shrabu a využiji coby organický odpad.
Pomožte s výběrem rotavátoru, 30.9.2015
No a co, to já mám taky, ale chci něco efektivnějšího, menšího a hlavně ovladatelného jedním prstem.
Pane doktore, na zdravém ořešáku oplodí popraská, rozevře se a zdravý ořech vypadne, povrch je suchý, pokud neprší, a tím pádem nemá co barvit. Při zběru ořechů vůbec nepřijdu vůbec do styku s oplodím. Zřejmě máte také ve svém sadu jedince, co... celý příspěvek >
Pokud budete ořešák pěstovat a ne jen čekat co na stromě s flekatým listím a černým nepraskavým oplodím uroste, tak nebudete mít nikdy černé ruce.
Jak zachránit kaktus, 30.9.2015
Nejsem kaktusář. Jeden měl velmi nepravidelný růst, sem tam se vytahoval a pak se začal ve spodní části ohýbat a černat. Tak jsem jej nad tím černým uřízl a seřízl hranu do mnohostranného komolého jehlanu. To bylo někdy koncem května loni. Až do... celý příspěvek >
Pomožte s výběrem rotavátoru, 29.9.2015
Jak si mám vybrat, když konkrétně pro GSV190, tam nic není a informace jsou víc než kusé, t.j. velmi nedostatečné. Že je tam napsáno „vhodné pro malé čtyřtaktní motory“, ještě neznamená, že je to pro všechny. Kupovat si přes internet jakoukoliv... celý příspěvek >
Napsal jste" Celé startování na Hondu stojí origo kolem tisícovky,--. Nezdá se vám to velmi mírně řečeno ujeté, když se kousek plastu vyplázne okolo tisícovky a celý motor GCV 190, stojí i s tím kouskem plastu 8700Kč. Možná, že je v ceně započtena... celý příspěvek >
Vystihl jste to perfektně!!!
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika