Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelené hnojenie, 18.10.2015
Můj názor sdílet nemusíte. Nevím jak obracením půdy, dodáváním organické hmoty a zlepšením přísunu kyslíku, ubližuji edafonu, který potřebuje bohatě prostřený stůl a kyslík, aby nestrádal. Co se stane, když by vám někdo omezil příjem potravy a ještě... celý příspěvek >
Zkamenělé brambory tvrdé, 15.10.2015
Které odrůdy jsou varného typu CA a CD. Nebo kde se alespoň něco dočtu o odrůdách varných typů, které jste uvedl pane Svk. Jsou vůbec takové varné typy?
Zkamenělé brambory tvrdé, 14.10.2015
Stando, tak v těch pohádkách máte pravdu jen částečnou. Pak jsme byli v hotelu a ne v závodní jídelně, jsem rád, že již několik desetiletí jsem mimo. To co se dává na stůl v EOp, mne nezajímá, ale zajímá mne jak to dělá kuchař v Hiltonu, aby měl to... celý příspěvek >
Zelené hnojenie, 12.10.2015
Nevím jak si představujete zelené hnojení, ale myslím si, že vaše představa je špatná. Vypěstovaná zelená hmota se zapravuje do půdy, za účelem podpoření mikrobiálního života v půdě a tím zvýšení její úrodnosti. Jen mulčovat vypěstovanou hmotu, je... celý příspěvek >
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 11.10.2015
Pane Baťo, je pravda, že ARS-066, je strojek, při jehož použití se s výsevním materiálem přímo mrhá. Velkovýroba má na setí strojky, kterými se seje jednoklíčkové semeno na konečnou vzdálenost, bez nutnosti jednocení a okopávek a na plochu 1ha,... celý příspěvek >
Zkamenělé brambory tvrdé, 8.10.2015
Je to pěkná pohádka Stando. Nevymýšlejte!! Brambor uznaný jako odrůda, musí mít stejnou vařivost všech hlíz. Chtěl bych vidět kuchaře v lepším hotelu, jak přebírá pomíchané zemáky, aby uvařil 300 dobrých jídel. Jestli to potvrdí VÚB HB, tak teprve... celý příspěvek >
Pomožte s výběrem rotavátoru, 7.10.2015
Obsluha se couvání vzhýbá zřejmě, ptoto, že nemá v pořádku volnoběh a spojku, což je běžné u dvoutaktu a dvoukvichtové spojce.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.10.2015
Radost si můžete udělat čímkoli. Rýč Xact nevlastním, ale měl jsem ho ve svých ručičkách. 1) těžký je, upustili od velkého úhlu sklonu čepele vůdči násadě. Mám dojem, že sklon se vyrovnal s klasikou, to je rovná násada a čepel s velmi malým... celý příspěvek >
Skleník z plastu nebo ze skla?, 7.10.2015
Skleník může být jedině ze skla, proto je to skleník. Z plastu může být tak maximálně plasťák.
Zkamenělé brambory tvrdé, 7.10.2015
U některých odrůd se sadbová hlíza, to je loňská, nerozloží, stane se tak až projde poškozením mrazem. Tak se mohlo stát, že jste sklidila přežívající sadbový brambor, který nelze uvařit ani v tlakáči. Ten brambor má slupku zhrublou a popraskanou.... celý příspěvek >
Jak zvýšit výnosy brambor, 6.10.2015
Předkládám vám způsb pěstování brambor, který je podložen výkladem bramborářského výzkumáku. Myslím si, že je to způsob vhodný pro zahrádkáře a že by bylo ho vhodné vyzkoušet v našich podmínkách. Vysvětlení, proč používat certifikovanou sadbu a jak... celý příspěvek >
Pomožte s výběrem rotavátoru, 5.10.2015
No jeden řekl asi pěknou blbost. Jo, kdyby řekl, že mu upadla náprava, tak bych tomu věřil.
Hruška Křivice, 4.10.2015
Ale kam, ať to nemusíme pracně hledat a mohli se podívat.
Hruška Křivice, 4.10.2015
Asi to neni Křivice. Měl jsem ji kdysi na dvorku, štíhlý nevysoký strom. Plody byly až o hmotnosti 750gr, stopková část byla velmi hrbatá, stopka v takové poloze, že si jeden myslel, že to ani neni možné, plody o tomto čase ještě nebyly jedlé. Bylo... celý příspěvek >
Jak správně zaběhnout nový křovinořez, 3.10.2015
Je rozdíl slyšet něco, zvvláště od agentury JPP a přečíst si vše v návodu. V mém návodu o nějakém zaběhávání a přimazávání neni ani písmeno. Je na vás čeho se budete držet, máte dvě možnosti, informace od výrobce, což bych preferoval, nebo od... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika