|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 27.10.2015 Jak se vyvažuje rýč? Bylo by zajímavé to vědět. |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 27.10.2015 JJ, při nákupu vercajku s dřevěným štylem, se koukám jak jdou léta a zda ve dřevě nejsou barevné mapy. Nýtovačka s lomem nemá nic společného. S lomem násady můžu spojovat jen neserioznost výrobce, když použil poškozené dřevo, nebo nepřiměřenou sílu... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 26.10.2015 Člověče, vy popíráte vše co se v tomto vlákně táhne od začátku. Všichni, kdo s ním pracují, teda s Fiskarsem, jsou nadmíru spokojeni. Super ergonomie = při práci s ním nic nebolí. Práce pěkně odsýpá. Máte to vůbec Fiskars? |  | Zelené hnojenie, 24.10.2015 Píšu o praktikách, které jsem vyzkoušel a docela dobře fungují. Jaké potuchy měli socialstičtí agronomové nevím. Ale pod vedením dnešních, je to možná ještě horší. Používají sice minimalizační metody zpracování půdy, ale i při těchto je třeba... celý příspěvek > |  | Dušičková - legenda nebo skutečnost, 20.10.2015 Nic neshazuji. Jen mi je smutno z honby za novými nevyzkoušenými odrůdami. Jsem zastáncem krajových odrůd, které se v tom daném místě pěstovaly, když to přeženu, staletí, kde byla daná odrůda přizpůsobena daným podmínkám. Bohužel při zkolchozňování a... celý příspěvek > |  | Dušičková - legenda nebo skutečnost, 20.10.2015 Co pěstovali milej zlatej fóne, Valaši, kteří přišli na svět v devatenáctém století a v počátku dalšího dožívali nevím. Ale neslyšel jsem od nich nic o duranciích, což by se na Moravě dalo včetně karlátek přiřadit na Hanou. Ale vím, že pěstovali na... celý příspěvek > |  | Hnojení - velikost plodu, 20.10.2015 Teď s tím už moc nenaděláte, ale abych nenahrával na smeč, třeba panu PP, nebo SvK, tak se spokojím jen s malou radou. V první řadě získávejte informace od sousedů v kolonii a pozorujte, samozřejmě ne provokativně, jak to dělají sousedé. V druhé řadě... celý příspěvek > |  | Dušičková - legenda nebo skutečnost, 20.10.2015 JJ, moje stařenka, říkala - na slivovici, jsou nelepší trnky co zůstaly viset na stromě, přešel je mráz a pěkně se jim scvrkly prdelky. Ale, že by vykládala o nějaké legendě, si nepamatuji, zvláště „Dušičkové“. |  | Zkamenělé brambory tvrdé, 20.10.2015 JJ, v původním dotazu byly jen „některé“ a to je podstatné. Zadavatel prvotně nenapsal, že se to týká téměř všech nedozrálých přírustků. Rozmázl jste to vy a měl by jste vědět, že čím víc se do určité hromádky šťourá, tím víc „voní“. Když už... celý příspěvek > |  | Zkamenělé brambory tvrdé, 19.10.2015 Kdy si konečně uvědomíte, že opravdu plácáte páté přes deváté. Už z názvu portálu vyplývá, že se pohybujeme, řekněněme, v samozásobitelství, nebo v ani ne v malovýrobě, ale spíše v mikrovýrobě. Tak proč tu pořád zaplétáte něco z velkovýroby.... celý příspěvek > |  |
|  | Hnojení - velikost plodu, 19.10.2015 Tak od začátku. Zakladatel, by mohl alesoň částečně nastínit o jaký pozemek jde, zda je to při novém domě, který si koupili, ale všechno je špatně - to je ornice fuč, nebo zaneřáděná stavební činností, nebo je to něco jiného. Že je tady prasečí... celý příspěvek > |  | Zkamenělé brambory tvrdé, 19.10.2015 Nevím jestli někoho osočuji, ale vím, že uváděné várné typy vašim chráněncem, je jaksi ujeté. Navíc jsme zahrádkáři, tak várný typ D, jde mimo, protože je to typ použitelný ve velkovýrobě k jejím potřebám. Můžete mi vysvětlit co je to za typ CA, že... celý příspěvek > |  | Hnojení - velikost plodu, 19.10.2015 Paní Lído, ta otázka byla ke konkrétnímu příspěvku od konkrétního přispěvatele. Od něj bych chtěl vysvětlení, co ty dva pojmy znamenají. Neví to Google, neví to slovník cizích slov a neví to ani botanici z kategorie pí ejdž dí. Takže si vymýšlíte... celý příspěvek > |  | Hnojení - velikost plodu, 19.10.2015 Co je bioganika, nebo bioganik?? |  | Zkamenělé brambory tvrdé, 19.10.2015 Opravdu krásné pohádky. Nevymlouvejte se na redakční úpravu. Jako jeden z nich, nebo jako přihlášený uživatel, si můžete příspěvek zredigovat sám. Kde jste vzal varný typ D. U konzumních brambor jsou jen tři várné typy a jejich nuance. Pěstebními... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|