Příspěvky uživatele - 210.150

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 6.4.2015
Liberecko -6 po ránu! Fuj, fuj! Ale ještě žijem
Špatný rok pro Topaz, 13.10.2014
Zdravím Zdravím Vás pane Miloši. Váš letošní problém byl u mě každoroční. U mě Topaz zásadně NE! Taková Parména zl.. kterou pěstuji a je mu docela v plodu podobná je 100 x lepší a nedělá takové braky a rakoviny jako Topaz a to se mi jeví i... celý příspěvek >
Strupovitost Spartan Vs Rubinola, 13.10.2014
Zdravím Byl bych velice rád, kdyby se z tohoto portalu nedělal ring kde bude bojovat 20 kohoutů hlava nehlava a všichni mají svojí pravdu. Proboha všichni jak jsme tady si konečně laskavě uvědome, že u každého roste stejná odruda a podnož... celý příspěvek >
Strupovitost Spartan Vs Rubinola, 13.10.2014
Zdravím omlouvám se, že reaguji až teď, neboť lítám po výstavách i jako vystavovatel. Reaguji na dotaz ohledně polní odolnosti. Polní odolnost je zatím pro pěstitele a šlechtitele tajuplná. Střížovice se vydaly řešit strupovitost odolností m.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika