|
Příspěvky uživatele - 192.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambory bez klíčku, 22.11.2013 Mozte to prosim zdôvodnit ze preco cim vetsi. tym lepsie? Pytam sa preto, lebo v jari mi tu bolo vysvetlene, ze nie velkost, ale zdravotny stav je rozhodujuci. P.Z. |  | Brambory bez klíčku, 21.11.2013 Ja by som to tiez neodporucal robit, uz len z dôvodu moznosti prenosu infekcie, z hluzy na hluzu. |  |
|  | Spomalení rustu, 17.11.2013 Vtacnica je bujna podnoz, takze je dobre dopredu pocitat s tym ze strom narastie velky, vosky mu v tom samozrejme nezabrania. |  | Proč po loňské bohaté úrodě ořech neplodí?, 17.11.2013 Neda sa to potvrdit ale ani vyvratit. Mozno si po velkej urode, dal rok pauzu. Mozne su aj dalsie pochopitelne dôvody.
|  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 16.11.2013 Vysadil som cesnak Bjetin, Slavin, Vekan, Havran a Lukan. |  | Odrůdy okrajové polohy, 15.11.2013 Ludove ho tak niekde nazyvaju, no je medzi nimi velky rozdiel. P.Z. |  | Odrůdy okrajové polohy, 14.11.2013 Niekto (ja), robi postrek proti hube monilia laxa (moniliova spala), ako, kedy a cim si mozte najst na tomto fore, bolo tu uz o tom popisane dost vela.
Naterom kmenov vapenatym mliekom nic nepokazite, mozte to takto robit aj ked uz budu stromy... celý příspěvek > |  | Nejranější odrůdy meruněk, 14.11.2013 Posielaju, cena je normalna podla slovenskej posty, balne myslim 1e.
PS: Hlavne tie broskyne na GF 677 mi nedaju spat, mat tak viac miesta tak vsetky kupim ! :)
|  | Nejranější odrůdy meruněk, 14.11.2013 Ahoj, od firmy agrofruct, kupoval som toho viac, takze sa mi to oplatilo. |  | Nejranější odrůdy meruněk, 13.11.2013 Leskoru na Myrobalane, za peknych 4.10(bez postovneho). No je to jednorocny spiaciak.
|  |
|  | Nejranější odrůdy meruněk, 11.11.2013 Pan Jan, Tsunami ma myslim v ponuke aj kohaplant. |  | Nejranější odrůdy meruněk, 11.11.2013 Zdravim Vas, ja som v podstate doteraz ziadne ranne marhule nejedol. Na Radku uz pri dome miesto neostalo, lebo by mi potom stromceky vrhali tien, na moje oblubene rajciny. Verim vam ze je to dobra odroda, a ked sa mi osvedci pestovanie marhul aj na... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.11.2013 Dobre som sa zasmial na dobru noc, no ja to tak nevidim. Asi to bude predsa len tak, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, a nie kazdemu sa pracuje dobre s tym istym rylom. Vlastne nie asi, ale urcite, inak by nebolo v tejto diskusii a jej podobnych, tolko... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.11.2013 Pan Ladislav, pripajam sa do tejto diskusie ako nestranny clovek. Neviem aky kupil typ vas sused, no ja ked som pre par rokmi vyskusal susedov Fiskars, tak som si ho kupil, aj ked vôbec nie som bohaty. Ten komfort a pohodlie pri praci, mi za to stal,... celý příspěvek > |  | Ruční pluh/plečka na brambory, 8.11.2013 Prisiel som na to, ze rozmery nozov nie su take podstatne, tie s i vyrobim podla toho ake budem potrebovat. Len s vyrobou pluzkov si uz sam ja nepomôzem, lebo nemam na to zrucnosti.
No objavil som nieco, cim som sa inspiroval, a teraz uz "len" to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|