|
Příspěvky uživatele - 200.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak a čím správně očistit zahradní nůžky, nože a pilky po řezu, 17.3.2014 Já osobně čistím uvedené nářadí octem :-) Slivovice je mi líto :-D |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 16.3.2014 Ano, je to tak, ochladilo a zatáhlo se a ranní mrazíky jsou pryč :-) |  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 9.3.2014 A ještě jesm se chtěl zeptat, ikdyž to tady možná moc nepatří, ale zajímalo by mě, jak a kdy a kolikrát ročně aplikujete Borax? Děkuji
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 9.3.2014 Aha, no já mám polohu 240 m.n.m, oblast Holešovsko, takže to jsme na tom plus mínus stejně. Uvidíme jak to dopadne :-)
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 9.3.2014 KUKY a z jaké so oblasti? Mě už taky začínají pukat poupata. |  | Choroba na ovocnych stromech, 9.3.2014 Přesně jak píše Kuky, jedná se o křečka polního. Ale to o pár příspěvků nahoře, to je morče.
|  | Podnože, 4.3.2014 Dobře, děkuji. A očka popř. rouby nakupujete kde? |  | Podnože, 3.3.2014 Dobrý den, chci se zeptat, kde sháníte podnože? Dají se někde kupovat nebo si je pěstujete sami? Jde mi o to, aby doma vypěstovaná podnož byla bezvirová a nezávadná. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.3.2014  Meruňka - pupeny - Bergeron, foceno 3.3.2014 |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 26.2.2014 U nás na jihovýchodní části Hané to samé, nakukují červené obaly - teda u meruňky, jejíž kmen jsem nezakryl deskami ani jsem ji nenatřel vápnem (pravděpodobně Velkopavlovická). Bergeron, u kterého jsem kmen zakryl deskami a kmen natřel vápnem... celý příspěvek > |  |
|  | Určení odrůdy, 25.2.2014 Ale domácí to asi nebude, je to spíše kulovitý (ne tak protáhlý) plod tmavší barvy. A je větší než domácí, tu máme taky. Nemůže to být nějaká jugoslávská - např. Lepotica nebo Rodná??? |  | Určení odrůdy, 24.2.2014 Ano, uvedu přesnější popis během roku. Jen jsem někde četl, že ta seschlá část u stopky bývá typická pro nějakou odrůdu, jen si nemůžu vzpomenout pro jakou :-) |  | Určení odrůdy, 23.2.2014 Dobrý den, chtěl bych určit odrůdu švestky, co mám na zahradě. Nemám sice fotografii, ale takové poznávací znamení je, že plody jsou v době zralosti u stopky jakoby zvadlé a změklé. Děkuji |  | Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 20.2.2014 Tak to u nás jehnědy lísek práší už zhruba týden |  | Kvitnutie marhul 2014, 11.2.2014 A už se chystáte stříkat Kuprikolem? m2l by být před rašením ne? |  |
 |
|
|
|