Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brambory přihrnované posekanou trávou, 6.6.2013
Dobrý večer. Brambory nechte nyní v klidu růst až do té doby kdy se začne nať rozvalovat a hrozí obnažení hlíz. V tomto momentu začněte opatrně sypat kosenou trávu do středu natě tak, aby nedocházelo k obnažení bramborů.  Přeji bohatou úrodu.... celý příspěvek >
Borovice, 5.6.2013
Dobrý večer. Borovice je "nesmrtelná" můžete ji prožezávat kdykoliv. Větší řez však rozložte do několika roků!. Je dobré, aby byla aspoň trošku rovnováha mezi kořeny a nadzení částí dřeviny. Zdeněk 
Díra v kmenu jalovce, 1.6.2013
Dobrý večer. Ještě bych doplnil Pepu a to - dutinu nechte stále větrat a případné mechy atd. opatrně vyčistit.  Zdeněk 
Kočka na zahradě, 14.5.2013
Dobrý večer. Položte si tuto otázku - kdo šéfuje na na vaší zahradě? Zdeněk
Vzrůst dubu červeného, 14.5.2013
Dobrý večer. Strom se vám tahá z asvětlem!  Aby zesílel je potřeba aby měl dostatek světla. Dále sestřih je přímo nutný. Zdeněk 
Venkovní bonsaj, 10.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Pokud budete pěstovat na vaší malé zahrádce strom co roste ve vašem okolí a dopřejete mu řádnou zalívku, výživu atd. normálně vám poroste. Aby byl jako bonsaj budete ho muset krotit stříháním. Stříhání stromků je naprosto přirozené... celý příspěvek >
Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 9.5.2013 Obsahuje fotku
Další snímek.
Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 9.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Tráva, toť surovina k nezaplacení!  Nakosenou trávou můžete vytápět sklení a pařeniště. Já mám zahradu 5 000 m2 a nevyhodím ani stéblo. Na fotkách je řešení. První rok čerstvou trávu dávám do dlouhých řádků a v přístím roku do toho... celý příspěvek >
Vrš na odchyt ryb, 9.5.2013
Dobrý večer. Odčerpejte hodně vody a ryby jednoduše vylovte podběráčkem. Zdeněk
Vrš na odchyt ryb, 8.5.2013
Dobrý večer. Nevím jak velké je ro jezírko, ale ve vašem okolí máte jistě rybáře, tak se ho zeptejte zda má čeřen a zda nepotřebuje nástražní rybky na dravce. 16.6. začíná lovná sezóna. Garantuji, že ovíce se nemusíte starar. Zdeněk  
Venkovní bonsaj, 7.5.2013
Dobrý večer. Jakou máte půdu a zdroj vody? Zdeněk
Trávník zničený divokými prasaty, 30.4.2013
Dobrý večer. K nám také chodí prasata a jsou tak hlučná, že mne pravidelně budí. Zeťák si na ně svítí baterkou a má z toho "jaro"  . Chodí skoro 20 m od domu. Je zajímavé, že si zeleninových záhonků a brambor nevšímají. Hledají krtky, hryzce a... celý příspěvek >
Zálivka z kopřiv, 30.4.2013
Dobrý večer. Výluh z kopřiv používám nejenom jako hnojivo pod okurky, rajčata a papriky, ale také s ním provádím postřik listů. Tento hodně ředěný postřik jsem poprvé uplatnil loni proti takovým žlutým potvorám na paprikách. Je fak, že kvašené... celý příspěvek >
Pochvala pro zahradnictví Sieberz, s.r.o, 25.4.2013
Dobrý večer. Já od nich také beru a rád bych je také pochválil! Zdeněk
Mrazuvzdornost okrasných javorů, 23.4.2013
Dobrý večer. Pepo, mám několik javorů a zrovna ten na fotce jsme vyhráli na plese. Jeho název neznám. Snáší dobře řez a množí se jako vrba. Roste asi ve 2 -5 cm vrstvě mulčovací kůry.  Je za domem na severní straně. Sluníčka je tam málo, zato... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika