|
Užvýkané konečky trávy, 16.7.2016  děje se to at sekam kdykoliv. Pripojuji pár fotek. Mě přijde že to je tím jak je trávník hustej. Stím nožem jsem to myslel tak že i když ho nově nabrousím tak jse výsledek stejný. Nedavno jsem to zkoušel u souseda, ten má trávník cca 3měsíce a tam se... celý příspěvek > |
 |
Užvýkané konečky trávy, 15.7.2016 dobrý den. Poslední dvě sezony se mi stáva že i když mám nově nabroušený nuž tak sekačka spíšežvýká než seče a konečky pak uschnou. Trávník potom vypada bíle. Nevíte čím to může být? |
 |
|
 |
Dog Rocks - máte někdo skušenost?, 4.9.2015 dobrý den máte někdo skušenost stímto produktem? Volal jsem do tří prodejen a v každé tvrdí že to funguje.
Díky za info.
|
 |
Psi a čůrání, 23.8.2015 Dobrý den. Nemáte někdo zkušenost stímto přípravkem: M&C PetCare GREEN-UM žvýkací tablety 175tbl? Je možný že to opravdu funguje?
|
 |
Co to je za plevel?, 21.8.2015  Dobrý den. Objevila se mi v trávníku tato rostlina viz. foto. Neíte co to je a čím to zlikviduji? Děkuji |
 |
Postřik proti kornatce, 7.7.2015 Děkuji. Nebude tedy lepší to posekat a pak postříkat? Poprvé mám postříkat jen ty postižná místa nikoli celoplošně, to až potom ano? Jak dlouho by po postřiku nemělo pršet? Děkuji |
 |
Postřik proti kornatce, 6.7.2015 Děkuji za odpověď. ještě k tomu sečení. Podle vás tedy mužu sekat i když je vedro? Nespálím to? |
 |
Postřik proti kornatce, 5.7.2015  Dobrý den. p. Martine, je lepší trávu posekat a potom až aplikovat, nebo je to jedno. Nechce se mi ted v těch vedrech sekat. Ještě se zeptám, z čeho ta kornatka je? Trávník každý měsíc hnojim, pravidelně seču a vertikutaci na jaře jsem také provedl.... celý příspěvek > |
 |
Hnojení trávníku močovinou, 17.6.2015 DObrý den. Zajínalo by mě zda se dí trávník hnojit močovinou. Nepoškodím ho nebo nespalím? Jak často a v jakém množství se to hnojí? Děkuji |
 |
Mokrá nebo suchá půda?, 24.5.2015  p. MartineS. takto vypada trávník pod skluzavkou. Přijde mi to jako stejný případ jako u tech obrubníku kde jsem to casto zalejval az to asi tedy uhnilo. Ale pod tou skluzavkou se to zalejvá jen to co naprší a občas zaleju hadicí. Ta tráva je taková... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mokrá nebo suchá půda?, 16.5.2015 Dekuji za rozsáhlou odpověď. Máte opravdu že tím jak jsem měl strach aby travník u obrubníku neměl málo vláhy tak jsem ho třeba i 4x zaleval denně a tím nejspíš způsobil jeho vzhled a nezakořenění. Nic jiného než vykopání se nenachází že? zemina je... celý příspěvek > |
 |
Mokrá nebo suchá půda?, 15.5.2015 no jo ale já nevím jestli to je suchem. Ta tráva je po třech letech málo zakořeněná a proto se ji zřejmě nedaří. Ale nevím proč. O 30cm od toho je to v pohodě |
 |
Mokrá nebo suchá půda?, 14.5.2015  Dobrý den. Máme 3rokem nový trávník a kolem obrubníku u zahradního domku a baračku ze dvou star u obrbníku se od začátku té trávě nedaří. Nevím jestli je to přemokřená nebo suchá půda. Foto je po zálivce. Kdykoliv přes den je to kolem obrubníku... celý příspěvek > |
 |
Amofos, 9.5.2015 Dobrý den. Nemáte někdo zkušenost s hnojivem Amofos NP 10-46? dá se tím spolehlivě hnojit trávník? Na okrasné dřeviny to funguej. Díky
Složení
Obsah fosforu jako P2O5
min. 52,0 %
Obsah dusíku jako N (NH3) 12 % ± 1,0 %
Vlhkost v %... celý příspěvek > |
 |
Psi a čůrání, 22.4.2015 DObrý den. Tam kde se ten pec vyčůrá s udělá se flek tak už nikdy ta tráva neporoste nebo je to spálené jen na povrchu a ze země vyrazí nová? Děkuji |
 |