|
Lipnice roční, 10.9.2017  Dobry den. Tak vysledek po trech dnech pouziti pripravku Sencor Liquid se dostavil. Zatim opravdu zloutne jen lipnice tak uvidime. P. Martine jak postupovat dale? Staci mista jen presit? Dekuji |
 |
Lipnice roční, 8.9.2017 Dobrý den. Tak jsem zkusil přípravek Sencor Liquid a zatím s úspěchem zničil Lipnici a ostatní žije. Zkusil jsem to na kousku zahrady tak uvidíme. Tu pumu jste zkoušel? |
 |
|
 |
Swardman Edwin, 21.8.2017 Zdravim. Mate nekdo zkusenosti stouto masinou? V tydnu mi ji maji prijet ukazat na moji zahrade tak jsem zvedav jestli je to opravdu tak dobry masina. Diky |
 |
Lipnice roční, 30.7.2017 Dobrý den. Tak po telefonatu s panem Ing. ze šlechtitelské stanice Větrov mi bylo doporučeno postříkat to stompem alespoň dvě sezony a přesít trávník jílkem který by ji měl potlačit. Lipnice roční prý vydrží rok a nějaky měsíc pak zahyne ale tím že... celý příspěvek > |
 |
Lipnice roční, 27.7.2017 Smes má ze šlechtitelské stanice větrov 6:3 rekreační luxusní tmavá nyní 4:3. Bohužel si myslím že tam je převaha kostřav. Děkuji |
 |
Lipnice roční, 27.7.2017 Dobrý den. děkuji za info. No ja to mám zatím lokálně ale dost. A ta lipnice nezahyne časem když bych každý rok stříkal Stompem aby nesemenila? Ještě mi pani na tom slovenským webu radila že na to pomůže Puma Extra ta by lipnici roční měla zahubit a... celý příspěvek > |
 |
Lipnice roční, 26.7.2017 Dobr vecer. Martine vy jste tu Targu zkousel jak pisete? Pomohla?dekuji |
 |
Lipnice roční, 26.7.2017 Ja bych se sni i smiril😃 Kdyby mela stejnou barvu. V mym tmave zelenym travniku vypada hrozne😫😫. Dekuji vam za rady a casem se ozvu jak to vypada. Stim postrikem Sencor Liquid zkusenost nemate? Karel |
 |
Lipnice roční, 26.7.2017 Jeste jsem na te stránce nasel postrik Sencor Liquid ktery by mel lipni rocni likvidovat. Nemate nedko zkusenost? Karel |
 |
Lipnice roční, 26.7.2017 Ten Stomp 330E jsem nasel. Ale píše se u něho že to je selektivní herbicid. Je to ono? abych tím nezničil celý trávník. Tím Stompem omezím tedy jen klíčivost takže ty co jsou už vzrostlé tak musím jen mechanicky. Pomohlo by to nechat bud v zime... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lipnice roční, 26.7.2017 Aha tak to zalévám celou dobu špatně. Mám to nastavené na 22hod každý den. Ted to tedy mám vyplé protože dost prší. Takze v první řadě to nastavím na ráno a zapnu asi to čidlo vlkohsti. V letním období má mít trávník za týden 60l na m2? To je pekná... celý příspěvek > |
 |
Lipnice roční, 26.7.2017 Těch 20l je na 1m2 v den závlahy nebo na den? Zalévat každý den večer. Takže asi fakt dost a špatně. A jaké je dávkování u toho stopou? Nemůžu to najít. Děkuji Karel |
 |
Lipnice roční, 26.7.2017 A to je jilek z moji zahrady? Je pravda ze je na mistech kde je vlhko a stim. A tim ze mam zavahu automatickou tak je porad zalevan. Takze staci presit a mohlo by se to vyresit? Nebo vycesat? Jinak stou lipnici by mohlo pomoci postrikani randapem na... celý příspěvek > |
 |
Lipnice roční, 25.7.2017  Prikladam foto. Je to jemny svetle zeleny. jeste jak mam travnik tmave zeleny tak vsechny tyhle svetli mrsky v om delaj neplechu😫 |
 |
Lipnice roční, 25.7.2017 Dobrý den. Tak to jsem ten boj bohužel prohrál. Mám tím za plevele Nou celou zahradu.jeste tam mám takovou mladou jemnou světlou travicku to je taky lipnice? Přemýšlím nad tím ze to cele postříkali Randapem a zaseli znova. Jinak nevím. Dekuj |
 |