|
Příspěvky uživatele - 253.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neujali sa všetky vrúble, 23.2.2014 RADA::... možná malinko mimo téma... sehnal jsem ringle -červenou, zelenou i žlutou, dám je do zahrady -a dotaz -je nějaká podmínka, kterou je nutno dodržet, aby po několika letech neby plody stejné?..něco jako sparchantění? děkuji |  | Přesazování odkopů, 23.2.2014 přesazení je vyřešeno... jen mi přijde, že,,odkopky,,nemusí být ony zmíněné durancie. Přece jen by asi bylo lépe přeroubovat, než se těšit z krásného stromu, na němž pak rostou... mirabelky |  |
|  | Co už jste letos naštěpovali?, 16.2.2014 Já už jsem se -celý roozechvělý nedočkavostí- pustil do roubování... několik zelených a žlutých ringlí, meruňky. Tenké podnože do rozštěpu, silnější -anglická kopulace.Snad se podaří |  |
|
|
|