|
Fréza sněhová Vari SF-55, 5.12.2010 Převodovka DSK 316 a to kterákoli je na frézu v mezních vrstvách sněhu rychlá. Je to daň jedné převodovky na všechno, navíc rychlost pojezdu na fréze je extrém. To už ty převodovky dvakrát zpomalili. První pro dvoutakt měla 3.1 km/h pak přišel... celý příspěvek > |
 |
Fréza sněhová Vari SF-55, 5.12.2010 Ono záleží kde, kolik a jakého sněhu chcete frézovat. V určitém okamžiku by se investice do "značky" mohla vyplatit. Já nevím, třeba Stiga frézy bych s hechtem vůbec nesrovnával a to nechci tvrdit, že ten hecht je krám. Já tuto frézu nemám,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fréza sněhová Vari SF-55, 5.12.2010 48.207 to je právě to. Ta převodovka se domontovává až ve Vari a ta z ní dělá dvoustupňovou, akorát přeseně nevím, jestli je ten dodavatel stále Lišov.
Jinak já používám jednostupňovou frézu TORO s dvoutaktem. Zde musím pochválit Mountfieldt za jeho... celý příspěvek > |
 |
Fréza sněhová Vari SF-55, 4.12.2010 48.207 dvě věci. Prověřte, jestli ta fréza z Lišova je opravdu dvoustupňová. To, že má v bubnu šnek ještě neznamená že je. Pokoušel jsete se někdy, třeba na stránkách Vari přes knihu návštěv, nebo jiným způsobem dohodnout předvedení stroje který... celý příspěvek > |
 |
Sekačka na 3 ha zahradu, 16.11.2010 Josefe, já teda nevím, ale těch ALE je už nějak moc. Nejdřív tři ha pak dva, nakonec to ani není vaše zadání. Víte co, vyřiďte tomu zadavateli že není normální sekat takovou to výměru tím, co ma na mysli a ať to z vás seče takto kdokoli, ztrávíte na... celý příspěvek > |
 |
Vari - manuály, 28.8.2010 To je právě to, ne všechny manuály jsou na stránkách Vari a Zrovna to platí o AZS 345. Navíc jsem zjistil, že tam v manuálech píšou různé druhy olejů do převodovak a ne všechny doporučené jsou hypoidní a do převodovek patří jen hypoidní. Na druhé... celý příspěvek > |
 |
Honda nebo BS?, 22.7.2010 To je děs, prosím za prominutí a omlouvám se zani, hrubky ve slově "výsledku". |
 |
Honda nebo BS?, 22.7.2010 Rozhodnout se budete muset stejně nakonec sám, ale ptáte-li se po názorech, tak můj názor je že: Provoz motoru Honda vyjde levněji. Proč. Nemá nesmyslně drahý filtr oleje a mazání rozstřikem ji stačí. Nebudu sem zatahovat rozdíly ve spotřebě, protože... celý příspěvek > |
 |
Sekačka s velkými koly, 15.7.2010 Zatím je to tak na půl. Velká zadní kola mají odě uvedené sekačky, ale výkon 5.5 koně ani jedna a taková sekačka se skutečným výkonem 5.5 koně se bude hledat jen těžko. Minimálně stokrát se zde o tom psalo proč. |
 |
Kosacka, 23.5.2010 Já jsem jen zvědav, která běžná sekačka bude mít při provozu těch 5-6 koní. Ne na papíře, ale ve skutečnosti, tedy ne při maximálních otáčkách, ale otáčkách, které ma nasavena sekačka. |
 |
|
 |
Radiaca páka na vari, 18.5.2010 J.S. vám to v 19.54 napsal přesně. No a kolik kg. vlastně máte naloženo? Co se týká mechanika, který pozná sluchem jak jsou na tom ventilové vůle a já si přidám snad i jejich hodnoty, je u mě prostě borec a mám se co učit. Klobouk dolů. |
 |
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 18.5.2010 Já to nechápu. Proboha zapomeňte na kočku a jiné závěsné pomůcky. Spousta lidí nemá půdu za barákem a stoje na její zpracování tak dopravuje třeba na tom valníku za Vari a přehazovat to na poli je pro jednoho sebevražda. |
 |
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 18.5.2010 To je blbost. U Robota to může fungovat, protože mu trčí na každou stranu hřídel, ale třeba u Vari si to teda nedovedu představit co by to muselo být, aby se to udrželo když je převodovka DSK 317 bez kol i poloos. Přehazování rotavátoru na pojezdovou... celý příspěvek > |
 |
Olej pro sekačku 4T Honda, 4.5.2010 U zahradní techniky je to jasné a máte pravdu. U aut tomu a vám prostě nevěřím, to se nesmíte zlobyt a navíc to sem nepatří. |
 |
Olej pro sekačku 4T Honda, 4.5.2010 Já nerozporuji nic co zde bylo napsáno, jen se trošku divím, že někdo používá olej s označením log live. Za sebe: nikdy jsem těmto olejům nevěřil jejich zázračnou dolouhověkost a považoval jsem to za okrádání motoristů. Svůj interval jem si při... celý příspěvek > |
 |