Příspěvky uživatele - 56.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtr do kanalizační vpusti, tzv. gajgru, 26.6.2016
Dobrý den, požádal bych o radu. Sbíráme dešťovou vodu z domu a v sběné nádrži se nám usazuje "prach" ze střech apod. V kanalizační vpusti, tzv. gajgru máme klasický filtry, který zastaví snad jenom list. Napadlo mě přetáhnout přes filtr... celý příspěvek >
Škůdci na bazalce, 5.8.2015
Zelenozlatý brouček, který se specializuji mimo jiné i na bazalku pravou, je Pidikřísek polní. Zatím nevím jak se té potvory zbavit. Grrrrr
Fleky na trávníku, 8.10.2014
Děkuji za vaše rady :) Je pravda, že máme dost jílovitou půdu, takže se udržuje dost vlhkosti. Kolik minut nechváte zavlažovat váš trávník? Máme centrální zavlažování a v tuto dobu to nechávám na 1* za den 5 min v 5:30 ráno... ->>... celý příspěvek >
Fleky na trávníku, 8.10.2014
Po hledání na netu jsem došel k názoru, že by to mohla být kornatka travní (Laetisaria fuciformis) Mohli by jste vyvrátit nebo potvrdit tento výrok?
Fleky na trávníku, 8.10.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, Na trávníku se mi na jednotlivých místech objevují fleky naruzovele. Semeno Wolf sport Provedena : Vetikutace Vyčesávání Pohnojeni Čeká mě zapískování. Děkuji za rady.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika