|
Příspěvky uživatele - 235.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá popínavá rostlina, 7.10.2014 Ale na fotce je vyloženě úponek k ovíjení a šplhání...
Hledal jsem všemožné trojlisté rostliny. Na tu pravou (rostlinu ) jsem prostě nenarazil.
Ale stejně to nejspíš bude něco úplně jiného, než jsem jmenoval...
Josef. |  | Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 7.10.2014 3 roky není nijak dávno. Podle mého názoru půjde přesadit velmi dobře.
Růže nedelají hustý kořenový bal, ale mívají pár rídkých dlouhých kořenů. Tím pádem asi nebude reálné udržet kompaktní neporušený kořenový bal a přesunout ho na nové místo.... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá popínavá rostlina, 7.10.2014 I já marně prohledávám internetové obrázky. Nevím.
První nápad byl také již uvedený pepřinec, na druhý pohled to připomíná voskovku (Hoya), úponek napovídá, že by to mohlo být něco révovitého, ale ať hledám, jak hledám, ať vzpomínám a pátrám v... celý příspěvek > |  |
|
|
|