|
Příspěvky uživatele - 176.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
destilační přístroj, 13.3.2008 Jak myslíte. Možná je Váš názor podložen nějakou zkušeností, možná jen hádáte, tak či onak si myslím, že jste pálenku z černého bezu nejen nikdy nedělal, ale možná i nechutnal.
Přestože Váš názor respektuji, Vaše řešení s... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 13.3.2008 Zkusím ještě jednou odpovědět, ačkoliv tuším, že posledně nedošlo k omylu, ale k odstranění moderátorem. Na webu je popsán postup výroby pálenky z černého bezu, kterého jsem se účastnil a s výsledkem byl velice spokojen. Snad i pro Vás v návodu... celý příspěvek > |  |
|  | Whisky, 3.3.2008 Ještě do nedávna jsem si myslel, že obilí je dobré tak ještě na chleba a do korýtka prasátkům. Pak mi ale jeden známí destilatér potvrdil, že taková dobrá žitná je opravdu ušlechtilé pití. Nemám tedy důvod nevěřit, že lze vyrobit i kvalitní... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 3.3.2008 Pro oddělení předkapu nebo dokapu neni lihovitost zcela to nejlepší kritérium. Teplota by mohla být trochu vhodnější (ačkoliv tyto dvě věci blízce souvisí) bezesporu nejlepším indikátorem je ale "čich a chuť". Bohu žel na tom se nic... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 29.2.2008 Zakálení při ředění stejně tak při schlazení (uskladnění do sklepa) je způsobeno přiboublinou.
Duvod - špatně odříznut dokap. :-(
Rada - ještě jednou s větší přísností. :-)
Stejně by to nebylo dobré!
Mnoho zdaru. |  | destilační přístroj, 10.2.2008 Jsem rád, že někdo citoval zákon doslovně. Je v něm totiž opravdu jasně řečeno, že je i trestné zařízení na výrobu lihu vlastnit!
Pokud si i přesto chcete zahrávat s ohněm, alespoň nešimrejte kobru bosou nohou. Tím mám na mysli hlavně objem... celý příspěvek > |  | Destilační přístroj..., 30.1.2008 Zdravím všechny čtenáře,
toto fórum jsem objevil náhodou a moc se mi líbí. Některé dotazy i komentáře ve mě vyvolávaly pousmání a silné vzpomínky na mé začátky, některé přinesly i něco nového. Zejména ty teoretické, jsem totiž od utržení plodu až... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|