|
Aku sekačka, 20.5.2014 Vy ste mozno kupili to naj ale trochu na iny ucel....ako by ste kupil nakladak na vozenie deti do skoly. Ja si myslim, ze 300 m2, co je 30x10 m, je plocha, kde je vhodne vybrat akukolvek aj najmensiu sekacku. Ak to ma zena nakladat a skladat z auta,... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez - rada, 16.5.2014 Znacka-neznacka. Ono davnejsie sa robili stroje, aby prezili majitela. Saab ked vyrabal loziska, mal taku kontrolu, ze 90 % zmeranych valcov ci guliciek slo znova na pretavenie, lebo boli mimo prisnej tolerancie. Ale loziska boli na desatrocia. Dnes... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hnojení broskvoní, 15.5.2014 skor "peach mosaic virus" podla priznakov (zlte skvrny). Ale samozrejme to vobec nemusi byt. Casom uvidite. |
 |
Hnojení broskvoní, 15.5.2014 Je to asi virus. Toto roznasaju vosky co sa pasu na broskyniach. Aj preto nemam rad argumenty, ze na co striekat proti voskam, ze ved velku ujmu neurobia. Mozno nie priamo, ale roznasaju virusy. Asi sa to neda liecit.
|
 |
Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 15.5.2014 Len taka poznamka k lampe. Niektori tvrdia, ze uv zabija mikroorganizmi, ktore sa v mrtvom stave mozu lepsie zachytit na filtry. Preto lampa pred filtracnym systemom je vyhodou. Ja az tak tomu neverim, ono asi potrva isty cas kym sa zmenia povrchove... celý příspěvek > |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 14.5.2014 Ja si tu elektr. z lidlu na rucke nemozem vynachvalit. Mam vrbu co rastie ako blazon, kopu matrosu pilim kazdu jar a vo vyske 4 m je idealna. Sem tam aj na ine pouzitie. Rezanie spadnutych konarov tiez velmi bezpecna. Sem tam konar otocit, aby bol v... celý příspěvek > |
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 14.5.2014 Syllit je kationovy tenzid, cize aj tvrda voda moze robit problem. |
 |
Odvětrání slivovice, 14.5.2014 Ano, cize slivka co mala 60 % (reze a susi v hrdle) ma po zahriati 50-55 % (velmi lahodna). Ekonomickejsie by bolo zriedit na 50 % a narast objemu vypit ako bonus z tejto technologie. Z mikrovlnky je mozno viacej vyvonana chalupa (mozno ma svoje... celý příspěvek > |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 13.5.2014 Ja by som pani odporucal elektricku pilu na dlhej rucke. Ja mam taku z lidlu. Stromky potom pilim na dvakrat. Odpilim hruby konar asi 30 cm od zamyslaneho rezu. Takto sa mi pri rucnom pileni nezlomi. Rucnou uz pilim len kratky pahyl - kvalitny... celý příspěvek > |
 |
Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 13.5.2014 Povrchove sa daju umyt. Systemove by sa mali do toho casu rozlozit na neskodne produkty. Ale uverte tomu! Co zostane a nerozlozi sa ma byt v neskodnom mnozstve. Palo, potvrdte mi to! |
 |
|
 |
Moc trávy v kompostu. Co s tím?, 12.5.2014 Suhlasim. Ak sa necha preschnut, mozno ju zmiesat s cerstvou. Najlepsie preschne ak ju date na zem - vrstva povedzme 10 cm. Ja to davam pod ovocne stromky. Zoschnuta sa skoro strati. Potom prihodim o tyzden cerstvu atd atd. Prilezitostne zhrabem a... celý příspěvek > |
 |
Umí slimák plavat?, 12.5.2014 Vraj v pive sa utopia. Napustite im do priekopy pivo. |
 |
Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 7.5.2014 Blbe hodnuty na stitku mozu mat aj vychyrene znacky. Zial, realnu spotrebu nikto nema sancu odmerat na vsetkych komercne dostupnych cerpadlach, aby sa mohol rozhodnut pre to SPRAVNE. Jedine, teoreticky nejaky predajca toto moze objektivne otestovat,... celý příspěvek > |
 |
Černé okraje listů, 6.5.2014 Dobry den. Mam ten isty problem s hruskami. Dakujem |
 |
Jak se zbavit pařezu?, 6.5.2014 Presne tak....s velkou namahou vykope strom aj s korenom a potom koren strci do vyvyseneho zahonu.
Ja zasadne trochu odkopem a odstranim nadzemnu cast aby pen nezavadzal. |
 |