|
Drtička větví, 9.9.2014 Wimpi, Vy nemate ani jeden, ale podla vas by boli prospesne hned dva. Mne osobne chyba len ten jeden na tenke, zelene a pruzne vetvicky, plne listov. Hruby material necham susit a spalim v krbe. Velmi tenky rovno do kompostu. Najhorsi material je ten... celý příspěvek > |
 |
Pomoc s trávnikom (chorý?), 9.9.2014 Je vhodne hnojit po vertikutacii. Ak je tu problem a nie je vertikutator rychle dostupny, tak urcite si nechat cast hnojiva na pohnojenie aj po tomto zasahu.
K okamzitemu ucinku na travu by som odporucil postrek mocovinou. Efekt sa dostavi za... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Drtička větví, 9.9.2014 Kto mate dobré skúsenosti s drvičom na tenšie zelené vetvičky (napr popinavé rastliny, živý plot) s hromadou listov, stroja mešieho výkonu a malých rozmerov, podelte sa so svojimi skúsenosťami. Hlavne aby pracoval rýchlo a nezapchával sa. |
 |
Pomoc s trávnikom (chorý?), 9.9.2014 ...šampiňóny nie sú hríby. |
 |
Vertikutátor, 9.9.2014 Veci, čo potrebujem raz za rok požičiavam. Ušetrím peniaze, ale hlavne miesto na skladovanie. |
 |
Pomoc s trávnikom (chorý?), 8.9.2014 Ja by som odporucil kupit nejaku jesennu formu hnojiva. Ma trosku menej dusika (vela v dlhodobejsej forme - mocovina) a viac draslika, zeleza, horcika... ale pri spravnej aplikacii bude mat travnik zivin dost az do zimy. Predsa je len september a ani... celý příspěvek > |
 |
Co patří a co ne do kompostu, 18.8.2014 Vsetko, co ide do kompostu, by malo mat chemicky a mikrobiologicky rozbor... a potvrdenie aspon jedneho ministerstva (este som nevymyslel akeho)... |
 |
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 15.8.2014 250.203:...Takhle to ale nemůžete počítat a srovnávat to s dovolenou u moře. Je to o tom, zda to chci či nechci.
Praveze mozeme. Chlapec od znameho chcel na vianoce nove lyze. Ale lyzovat sa mu ist nechcelo, ked ich dostal. Vsetko ma... celý příspěvek > |
 |
Pravda o bramborách II, 14.8.2014 Supka obsahuje obrovske mnozstvo C-vitaminu (v prepocte na jednotkovu hmotnost). Zial varenim sa C-cko nici....ale zostatkove mnozstvo zodpovedalo za rozdiel, ked v casoch hladu a nedostatku potravin europske obyvatelstvo prezivalo vdaka dostupnym... celý příspěvek > |
 |
Pravda o bramborách II, 14.8.2014 ..prekyselenie organizmu, kyselinotvorne potraviny to su casto opakovane nezmysly, nad ktorymi sa ti, co tomu len rozumeju, chytaju za hlavu. Je to fama, blud...
Ale najlepsi nezmysel internetu suvisi s tvrdenim - rakovinotvornymi ucinkami... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pravda o bramborách II, 14.8.2014 Tym pufrom v krvi nie je ani vapnik ani fosfor ale hydrogenuhlicitan. Dychanim vznika oxid uhlicity a z neho hydrogenuhlicitan. Ten to v krvi pufruje. Nakoniec trosicku aj v pitnej vode...
Pravdou je, ze okyselenie organizmu ako pricina obezity a... celý příspěvek > |
 |
Jak je to s dusíkatým vápnem, 14.8.2014 Zavisi aj od malin. Niektore stare agresivne prerazia cokolvek. |
 |
Moc prosím o pomoc s identifikací lučního kvítí, 13.8.2014 krvavec alebo konvalinka? |
 |
Bifteková rajčata, 11.8.2014 ...stihate to spracovat? |
 |
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 6.8.2014 mozno aj trosku chemie - klasickeho konzervantu. V kyslom naleve zabera velmi dobre. Cim viac bude nalev ostry, tym lepsie bude konzervovat. Ocot, sol, cukor, to vsetko su dobre ucinne latky na konzervovanie. Ci bude chutit ako z obchodu, to nikto... celý příspěvek > |
 |