|
Příspěvky uživatele - 192.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sadba česneku, 7.11.2013 Pan Kozak odporuca hlbku 6cm. |  | Nejranější odrůdy meruněk, 6.11.2013 Petre na vasu radu, som vysadil minuly tyzden Leskoru. Vybral som jej najlepsie miesto ake som pri dome mal, zo severu chranene domom, cely den na slnku. Tak som plny ocakavania ;) Akurat to cakanie bude dlhe, nakolko na Slovensku aj ten spiciak... celý příspěvek > |  |
|  | Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 6.11.2013 Pan Jaroslav nie su jablone na semenacoch v trojspone, prilis nahusto? Ak vzialenost v trojuholniku je vsade 3 metre.
Pre pana mičurineca, aky je presny nazov tej knihy? neviem ju nejako vygooglit. |  | Vyroba plecky, 4.11.2013 Po onom zvyseni pluzka, to islo dobre, alebo 1-2 áre skôr (mensiou namahou) ohrniem rucne? |  | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 4.11.2013 Neviem, ale na slovensku v sutazi jablko roka skoncila na 1 mieste odroda nedavno tu spomiana Heliodor, hruska myslim pribinova. |  | Vyroba plecky, 3.11.2013 Material nejaky doma mam, nieco by sa dalo zohnat z kovosrotu. Hlavne ju budem pouzivat do zemiakov, a potom este do cibule a cesnaku. Nakolko niesom extra sikovny v takychto veciach tak este o vyrobe pouvazujem, no chcel som si ju vyrobit sam, prave... celý příspěvek > |  | Vyroba plecky, 3.11.2013  Dobry den, chcem by som si vyrobit rucnu plecku, taku aka je na prilozenom obrazku aj s prislusenstvom, problem je v tom, ze by som potreboval vediet jednotlive rozmery. Nemate ju niekto niekde nakreslenu podrobnejsie, pripadne kto ma podobnu,... celý příspěvek > |  | Top taste medzi orechom?, 24.10.2013 Neni dôvod aby sa nechytli, no ako budu rast, zalezi na podniku, a stave pôdy do ktorej boli vysadene. Ja ked som takto podobne sadil stromceky, tak som venoval viacej casu priprave vysadbovych jam. |  | Horcica - pokosit a zaorat alebo iba zaorat?, 20.10.2013 Co je lepsie v pripade asi 15-20 cm horcice? Pokosit kosackou (pripadne zmulcovat) a zaorat, alebo iba rovno zaorat?
Pestovat na tom poli budem zemiaky.
|  | Mrazuvzdorna broskev, 8.9.2013 Jedna z tych odolnejsich ma byt udajne Reliance, no chcelo by to deklarovanu odolnost odkusat. P.Z. |  |
|  | Jak zvýšit výnosy brambor, 5.9.2013 Otec to podla mna robi dobre, idealne je asi sadbu kupovat kazdy rok. No zalezi aj od odrody, ktora je ako nachylna na urcite virove choroby a podobne. Takisto zalezi na stupni mnozenia.
Velkoproducenti nakupuju sadbu kazdy rok, asi to maju... celý příspěvek > |  | Prořezání starších jabloní, 2.9.2013 Skuste kontaktovat toho isteho zahradnika, lebo take pripady je niekedy problem riesit na mieste, nie to este na dialku. |  | Sklizeň rajčat 2013, 2.9.2013 Inak ako ste spokojny ludia s odrodou Torino? Mala by byt spomedzi kolekcie Tipo, Toro, Torino asi najlepsia, no u mne je to v chuti prepadak. A to v akomkolvek stupni zrelosti. Dobuducna ju uz nezasadim... |  | Broskev na myrobalánu, 1.9.2013 Tak ja to teda vyskusam tiez. |  | Sklizeň rajčat 2013, 31.8.2013 Ta vyfarbenost bude asi spôsobena tym, ze u nas uz najmenej 40 dni nespadla ani kvapka. Myslim to vazne, trava je uz vsade uplne zlta, a v podstate vsetko ma nadych do zlta. Praskliny v zemi su niekde take, ze sa tam da strcit cela ruka. Paradajkam... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|