Příspěvky uživatele - 139.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr sekačky, 14.3.2015
Takže abych to nějak uzavřel nakonec jsem nevybral ani jednu z nich.Konečně se mě podařilo si obě sekačky osahat na prodejně a musel jsem vyloučit obě dvě.Stiga mě zaskočila špatnou ovladatelností díky velkým zadním kolům a celkovou robustností... celý příspěvek >
Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 3.10.2014
Já zřejmě taky procházel jsem různé obchody a co jsem zkoušel nebo spíše obhlížel tak právě stiga na mě udělala nejlepší dojem alespoň co se týče zpracování.Ten model turbo má motor Honda takže kvalitní pohon + pozinkované šasy ale přece jenom sem se... celý příspěvek >
Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 2.10.2014
Ještě doplním použití bude na sečení kolem RD kde je členitý terén stromky a záhonky proto záběr pouze do 48cm kvůli manipulaci a tak 3 x v roce sečení dvou zahrad z toho jedna v kopcovitém terénu.
Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 2.10.2014
Dobrý den nechci zakládat další téma tak bych Vás zkušenější poprosil o radu při výběru sekačky předběžně mám vybrány tyto Weibang WB456SKLV Stiga turbo 48S Odešla mě sekačka po patnácti letech tak vůbec nevím jak je to s kvalitou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika