|
Díra v sudu, 10.7.2011 Jak ta díra oválná či podélná.Je li oválná zšroubovat, šroub a dvě podložky dle velikosti díry. |
 |
Co s posbíranými slimáky?, 27.6.2011 Vyzkoušel jsem lecos ale to střihání je opravdu nejlepší. |
 |
|
 |
Zníženie PH pomocou kyseliny, 13.6.2011 Ve vodárenstí pro upravu ph pitné vody se používá kyselina sírová, vápený roztok nebo hydroxid sodný.Z toho bych vycházel. |
 |
Plastové ohraničení záhonu, 7.6.2011 Co takhle skleněný lahve? |
 |
Jaké zvolit ponorné čerpadlo, 23.5.2011 Ta čerpadla co doporučujete nedávají ani 1 bar.Na zalévání s rostřikovači musí být ponorné čerpadlo tlakové ale ne vřetenové.Musí mít oběžné kolo.Zkuste googlit. |
 |
Zničená rajčata?, 19.5.2011 Typické spálení sluncem.Stávalo se mě to v pařeništi když byly u skla, ale venku to nechápu.jestli to slunce opravdu nepálí nějak moc. |
 |
Stínění skleníku, 6.5.2011 S tím nátěrem skel čímkoli to má háček.Natřete, přijde sezóna s malým slunčním svitem a ve skleníku máte tmu.To jste nikdo nezjistil?Proto měli zahradníci vždy stínící rohože.S tím je ale starost a máte-li skleník mimo domov tak to nějak... celý příspěvek > |
 |
Výskyt kadeřavosti, 30.4.2011 Jak to kde letos vypadá s kadeřavostí? U mne a v okolí nic, oproti loňsku kdy byly stromy uplně zdecimované.Jde o středočeský kraj, západ od Prahy n.m.v.250 m.Čím to? |
 |
Stínění skleníku, 26.4.2011 Ta stínovka 65% není to hodně?Nestačí 50%?Co třeba 35% a v případě velkého svitu jí dát dvakrát? |
 |
Štepenie broskýň na jar, 24.4.2011 Je-li trojočko tak je to květní pupen to ten květ pak vyštípnete? mě sestalo při normálním očkování že jsem přehlédl trojočko to vyrazilo až nyní a jsem zvědav co z toho bude. |
 |
|
 |
Štepenie broskýň na jar, 23.4.2011 Je to docela zajímavé.Tu podnož máte v kotejneru v interieru?Rouby byly odebírány kdy?Mě to roubování broskví na jaře nejde do hlavy, protože už v lednu jsou ty letorosty jako narašené.Nebo očko na jaře vždyť to je už dost veliké. |
 |
Jak se zbavit vrabců, 14.4.2011 Např. kuna spolihlivě zlikviduje vrabce ale jestli zahnízdí pak uvidíte co je lepší.Mě by spíš zajímalo kam se všichni vrabci poděli. |
 |