Příspěvky uživatele - 213.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Díra v sudu, 10.7.2011
Jak ta díra oválná či podélná.Je li oválná zšroubovat, šroub a dvě podložky dle velikosti díry.
Co s posbíranými slimáky?, 27.6.2011
Vyzkoušel jsem lecos ale to střihání je opravdu nejlepší.
Zníženie PH pomocou kyseliny, 13.6.2011
Ve vodárenstí pro upravu ph pitné vody se používá kyselina sírová, vápený roztok nebo hydroxid sodný.Z toho bych vycházel.
Plastové ohraničení záhonu, 7.6.2011
Co takhle skleněný lahve?
Jaké zvolit ponorné čerpadlo, 23.5.2011
Ta čerpadla co doporučujete nedávají ani 1 bar.Na zalévání s rostřikovači musí být ponorné čerpadlo tlakové ale ne vřetenové.Musí mít oběžné kolo.Zkuste googlit.
Zničená rajčata?, 19.5.2011
Typické spálení sluncem.Stávalo se mě to v pařeništi když byly u skla, ale venku to nechápu.jestli to slunce opravdu nepálí nějak moc.
Stínění skleníku, 6.5.2011
S tím nátěrem skel čímkoli to má háček.Natřete, přijde sezóna s malým slunčním svitem a ve skleníku máte tmu.To jste nikdo nezjistil?Proto měli zahradníci vždy stínící rohože.S tím je ale starost a máte-li skleník mimo domov tak to nějak... celý příspěvek >
Výskyt kadeřavosti, 30.4.2011
Jak to kde letos vypadá s kadeřavostí? U mne a v okolí nic, oproti loňsku kdy byly stromy uplně zdecimované.Jde o středočeský kraj, západ od Prahy n.m.v.250 m.Čím to?
Stínění skleníku, 26.4.2011
Ta stínovka 65% není to hodně?Nestačí 50%?Co třeba 35% a v případě velkého svitu jí dát dvakrát?
Štepenie broskýň na jar, 24.4.2011
Je-li trojočko tak je to květní pupen to ten květ pak vyštípnete? mě sestalo při normálním očkování že jsem přehlédl trojočko to vyrazilo až nyní a jsem zvědav co z toho bude.
Štepenie broskýň na jar, 23.4.2011
Je to docela zajímavé.Tu podnož máte v kotejneru v interieru?Rouby byly odebírány kdy?Mě to roubování broskví na jaře nejde do hlavy, protože už v lednu jsou ty letorosty jako narašené.Nebo očko na jaře vždyť to je už dost veliké.
Jak se zbavit vrabců, 14.4.2011
Např. kuna spolihlivě zlikviduje vrabce ale jestli zahnízdí pak uvidíte co je lepší.Mě by spíš zajímalo kam se všichni vrabci poděli.
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika