Příspěvky uživatele - 213.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskev shodila listí, 15.9.2012
Uprostřed leta měla listy jakoby náběh na chlorosu.Odbornice mě uklidnila že je deštivý rok a na některých půdách se to vyskytuje a já k ní měl jěště sveden okap od skleníku což jsem odstranil a nechal to být.Teď při opadu byly listy zcela žluté.
Broskev shodila listí, 15.9.2012
Broskev shodila lístí.Při bližším ohledávání jsem zjistil u paty kmene že něco vrtá v kůře jako červotoč.Zkoušel jsem nožem ale nic jsem nenašel.Mohla by to být příčina?
Lis na ovoce, 15.9.2012
Proč nelisovat nebo odstřeďovat bez textilie a následně šťávu cedit přes onu textilii?
Hniloba na zelí, 3.9.2012
Na zelí se mě lavinovitě šíří hniloba dá s tím něco dělat?Jak tomu předcházet?
Automatické čerpadlo pro zavlažování z nádrže na dešťovou vodu, 2.9.2012
Jo toje ono.Ještě se podívejte na hydrocontrol ALKO to je to samý jen pod jiným názvem.
Mléko (zakalená voda) v bazénu, 1.9.2012
Proč se tedy voda v bazénu kazí když dlouho prší a snižuje se ph?
Automatické čerpadlo pro zavlažování z nádrže na dešťovou vodu, 1.9.2012
Tlakový spínač má hysterezi obvikle okolo 1bar bez ohledu na jeho rozsah.U presscontrolu i když je malý průtok je pořád zapnutý a využije se tak plný tlak daného čerpadla např. 4 bar.
Mléko (zakalená voda) v bazénu, 1.9.2012
Tak se mě povedla stejná věc s vločkovačem.Na obalu je uvedeno dávkování 10-20g na m3 což je docela dost proti tomu co se zde uvádí.Nepletou se ml a g.Vločkovač je sypký a tekutý přece.Jaký je rozdíl mezi vločkovačem a projasňovačem?Já tvrdím že... celý příspěvek >
Automatické čerpadlo pro zavlažování z nádrže na dešťovou vodu, 1.9.2012
Pro Vás by bylo nelépe pořídit presscontrol což je zařízení které reaguje na průtok vody a ne na tlak v potrubí.S tlak.spínačem by musela být tlaková nádoba.Pokud by byl spínač jen na rozvodu tak by opravdu často spínal.
Rozboceni bazenovych hadic 32mm, 23.8.2012
Že mě to netrklo, příští sezonu udělám rozvody z těchto hadic ty bazenovky nic nevydrží.
Rozboceni bazenovych hadic 32mm, 22.8.2012
Co je to PPE?Nějak to nemohu najít.
Rozboceni bazenovych hadic 32mm, 21.8.2012
Použijte novodurové T co se používá na odpady.
Kvašáky - uchování, 16.8.2012
Normálně kvašáky vydrží až do jara.Hlavně nesmí rychle vykvasit, nešahat do nich rukou.
Poradte jaka je vhodna Expanzni nadoba?, 16.8.2012
Soused si pořídil nerez boiler v záruce mu začal téct nakonec mu firma dala smalt a má pokoj.Vše je dnes šunt.
Poradte jaka je vhodna Expanzni nadoba?, 15.8.2012
Nádobu 100l pozinkovanou bez vaku +zpětnou klapku s přisáváním která se montuje na potrubí ve studni a máte vystaráno.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika