Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Existuje nějaká odrůda rhododendronu, která snese slunné stanoviště?, 7.5.2014
Určitě ten catawbiense grandiflorum vám tam přežije, pokud budete dostatečně zavlažovat. Jámy nemusí být přehnaně hluboké, ronďáky koření mělce, spíš je mulčovat na kopec. Záleží ale i na tom, jakovou máte svou zem a jestli bude nutné udělat i drenáž... celý příspěvek >
Pes rozhrabuje zahradu, 7.5.2014 Obsahuje fotku
Odnaučí se to spíše časem, ale jsou plemena hrabavá a méně hrabavá (já mám ty méně, ale mi zase okusovali keře a honili se s těma větvema) Pokaždé jsem udělala virvál, ale stejně to nepomohlo a psi byli akorát vynervnutí... Vyrostli z toho Co tak si... celý příspěvek >
Co to je za "sršně pohřebáky" na wistárii?, 1.5.2014
a ještě mám jeden postřeh, když řešíme ten hmyz... když jsem zametala zahradní chodníček koukala jsem, že vosy se pasou na tisu. Moc tu v létě neotravovaly(doteď) a když jsem viděla, kolik jich na tisu je, mám podezření na nějaké hnízdo poblíž asi by... celý příspěvek >
Co to je za "sršně pohřebáky" na wistárii?, 1.5.2014 Obsahuje fotku
Ano je to drvodělka, my je tu na východní Moravě máme také, wistárii zbožňujou, ale i kopíčko se jim líbí, na tom se mi objevily ještě dávno před tím, než jsme pořídili wistarie. Také jsem pátrala, nikdy dřív(jako dítě) jsem je neviděla. Konvalinka
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 30.4.2014 Obsahuje fotku
Cornusy mám, dva druhy, bohužel už si vůbec nevzpomínám, které to jsou Rostliny mi nepomrznuly, jen v tuhých zimách poupata, takže nevykvetly ale to mi dělá i paulownie běžně. Tady ten si netroufám soudit, asi bude náročnější... Leycesterie ano,... celý příspěvek >
Poznáte tento strom, 28.4.2014
Jilm habrolistý:) Konvalinka
Japonská vrba - choroba, škůdce, 27.4.2014
Opravuji dnes jsem tam našla zelené, velmi maskované housenky. ten mospilan platí, nejspíš bude platit i na ně.
Vistárie, 26.4.2014
Krásná, gratuluju Také se letos těšíme na květy, letos poprvé neomrznuly, ale zatím ještě ani nevykvetly, i když už, už to bude taky snad vyfotím
Japonská vrba - choroba, škůdce, 25.4.2014
Nejsou to mšice, ale nějaké jiné potvory, mívám na vrbě taky. Normálně tro stříkněte něčím na savé-žravé, např. Mospilanem.
Pes s PP a bez PP, 24.4.2014
nevím, jak to přesně chodím jakové jsou podmínky klubu, ale proč by štěnda neměla dostat PP?
Lesní bylina, 24.4.2014
Pane Josefe...
Pampeliška, pýr, pcháč - zlikviduji vytrháváním?, 24.4.2014
Já se přiznám, že ne, že dávám víc vody, ale spíš víc koncentruju... i přes doporučení výrobce. Když to stříkáte už po X-té... sáhla bych i po zbrani hromadného ničení
Lesní bylina, 24.4.2014
Omlouvám se, že reaguju až teď... celý den jsem pracovala v zahradě. Anooo! Výborně, díky moc, jste dobrý Vidíte, já už jsem úplně zblblá, dokonce si uvědomuju, že jsem myslím i mamce onehdá tvrdila, že penízky má večernice Ještě jednou děkuju,... celý příspěvek >
Pampeliška, pýr, pcháč - zlikviduji vytrháváním?, 24.4.2014
Agil či Targa sice hubí trávy, ale jen některé druhy... ten pýr by sice měl, ale moc mu to taky nejde Na ostatní trávy (krom jednoletých) nezabírá... všechno vyzkoušené a to opakovaně Pýt jsem na některých místech stříkala snad 5 krát Chvilku... celý příspěvek >
Lesní bylina, 24.4.2014
To je předpokládám večernice, tu taky znám (když je tak chytrá a všechno zná, ať si radí, že jo?) Ty kvítky, jako by jen těch pár úplně horních a trošku světlejší, listy ještě mnohem větší a buclatější srdce, jak třeba u lípy a chlupaté(plstnaté)... celý příspěvek >
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika