Příspěvky uživatele - 79.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o název, 23.11.2010
Díky, je to ona!!
Název rostliny, 23.11.2010
Agapanthus ani CYMBIDIUM to není, s tím jsem to již porovnávala. 
Prosím o název, 23.11.2010 Obsahuje fotku
Prosím o název rostliny, děkuji 
Název rostliny, 22.11.2010 Obsahuje fotku
Získala jsem tuto rostlinu, dárce o ní nic neví, ani zda kvete, ani jak se má pěstovat. Posílám foto. Cibule či spíš hlíza je jakoby složená. Pomůžete mi ji určit?
Může být mulč z thují?, 30.9.2010
Měli bychom se ale vyvarovat např. kompostování větviček thújí, ty se rozkládají jen velmi pomalu a látky v nich obsažené nejen poškozují okolní mikroorganismy, ale jsou jedovaté i pro rostliny. Podobný jed thujon je obsažen i v pelyňku a vratiči.... celý příspěvek >
Fíkovník, 29.9.2010
Jestli bude růst a plodit záleží na způsobu Vašeho pěstování. Nepíšete, kde bydlíte a jak je rostlina stará, na tom také záleží. Každopádně pokud je letos koupená, dejte ji do většího kontejneru a na zimu dejte do sklepa či skleníku. Venku Vám tato... celý příspěvek >
Rododendron, 29.9.2010
Nic nekypřit!! Naopak, nyní na podzim k ronďákům přisypat rašelinový substrát a důkladně zalít!
Fíkovník Brown Turkey - žloutnou listy, 17.9.2010
Plůdky již nedozrají, klidně je otrhej ať nevysilují rostlinu. Listy na rostlinách v kontejnerech (květináčích) žloutnou daleko dříve, než na rostlině pěstované v zemině, venku. I v Praze již listy těchto rostlin žloutnou a opadávají. Nic se neděje,... celý příspěvek >
Nemocný ibišek?, 17.9.2010
Nyní již moc dělat nemůžeš, pořádně zalévat. Ale hned z jara bych stromek pořádně sestřihla - tím podpoříš tvorbu nových kvetoucích větví - a především přihnojit!
Rašení fíkovníku?, 20.5.2010
Záleží na odrůdě. A hodně bude záležet na počasí, pokud bude dlouhé, horké léto, tak by ti něco vyrůst mohlo. Zatím to vypadá spíš beznadějně :(. Také mi teprve raší, přitom loni touto dobou již byly na keři zelené, dost velké fíky. Poslední zima... celý příspěvek >
Zazimování fíkovníku, 11.11.2009
Jano, naprosto nejjednodušší je kolem keříku udělat "klec" z králikářského pletiva a tu vyplnit suchou slámou, nebo listím, na vršek dát nějaký pytel jako stříšku, aby do toho nepršelo. Klecí myslím stočený pás pletiva. :D Druhou možností... celý příspěvek >
Fíkovník, 3.9.2009
Ano, z plodu fíku se dá nová rostlina vypěstovat celkem snadno. Ovšem s největší pravděpodobností nebude nikdy u nás plodit, bude to jen keřík na okrasu.
Fíkovník, 5.8.2009
Ivettt, gratuluju! Odkud jsi, krásně ti to roste? Já mám v Praze také fíkovníky, něco již uzrálo a další budou tak za 14 dní. už se těším na mlsání. Jinak ta barva, letos není moc sluníčka, tak je horší vybarvování plodů.
Rozdíl mezi azalkami, 19.5.2009
Aleno, pokud mohu trochu poradit... Najmanovi, to byl pojem před 25 lety,  manž. pár, který měl zahradničení jako koníček a podle toho to vypadalo, prostě super. Nyní to již není, co bývalo :(. Aleno, pokud to nemáš daleko, doporučuji si jet... celý příspěvek >
Vajíčka lalokonosce?, 17.5.2009
Buď v klidu!!! Opravdu se jedná o hnojivo - jsou to kuličky o velikosti asi větší špendlíkové hlavičky (skleněné), při tlaku prasknou a obsahují jako sliz. Hnojivo je nabobtnané vodou, proto to není pevné. Naopak ho tam nech, pouze před zasazením ja... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika