Příspěvky uživatele - 34.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
co osázet na S stranu, vlhčí půda, stín, 22.3.2008
Pokud by měl někdo poradit, měl by vědět, jakou plochu Vaše předzahrádka má. Dalo by se podle toho rozhodnout, zda to bude druh vzrůstnější nebo ne. Podle mne je předzahrádka úzkým záhonem mezi plotem a domem. Jak je to u Vás? Pája
vysadba do studeneho koutu bez slunicka, 22.3.2008
Myslím, že největším problémem pro vysazené dřeviny je padající sníh ze střechy. Je jistě mokrý a těžký. Ten doláme všechno, nebo rostliny tak "zvalchuje", že se do další zimy pořádně nevzpamatují. Vymyslete nejdříve sněhové zábrany na... celý příspěvek >
Tvarování jehličnanů, 4.3.2008
Za oba předešlé (a zatím jediné) přízpěvky děkuji. Na obou něco bude. Napíše-li někdo další, můžeme se jedině ze vzájemně vyměněných zkušeností obohatit. Ještě jednou díky. Ještě připojuji: houbová choroba  (rez) to není. S tím už zkušenost... celý příspěvek >
Modřín převislý - opadané jehličky, 2.3.2008
Udělal jsem podobnou zkušenost s  L.d. "krejčí". Také odešel do věčných lovišť. Než se mu to povedlo definitivně (první rok se mu moc nechtělo), tak jsem ho vyjmul z půdy (byl vysazen volně-ne v květníku) a zjistil jsem, že kořeny... celý příspěvek >
Tvarování jehličnanů, 2.3.2008
Již 192 návštěvníků a nikdo neporadí? Jen upřesním: stříhám do kulatých tvarů nebo do obláčků Ch.cyparis pisifera. Mám asi 5 různých kultivarů tohoto druhu např."Boulevard", "Miko", squarosa, squarosa plumosa - u dalších... celý příspěvek >
Tvarování jehličnanů, 22.2.2008
Při zastřihávání (tvarování) cypřišů reznou konečky výhonků. Má na to vliv doba střihu (roční období/měsíc), momentální počasí (sluneční osvit), nebo ještě další? Poraďte. Děkuji.
poznáte niekto tieto rastliny?, 22.2.2008
První je Penstemon pinifolius, druhý obr. je Sedum, k určení druhu by bylo vhodné vidět květ rostliny.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika