Příspěvky uživatele - 144.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sadba česneku, 8.10.2014
Chtěl bych se zeptat, zda je možné vysadit česnek na záhon, na kterém se zjara pěstovala cibule? Vím, že po cibuli by se česnek sázet neměl, ale teď tam mám zasetou hořčici, která prý dezinfikuje půdu, tak snad by to vadit nemuselo, co... celý příspěvek >
Cibuloviny ze supermarketu Lidl, 27.9.2014
Zdravím,  zajímalo by mě, zda někdo z Vás má dobré zkušenosti s cibulovinami ze supermarketu Lidl? Zda Vám cibuloviny vykvetly a zda se odrůdy shodovaly s označením na sáčku? Díky za případné odpovědi. M.
Brambory v seně, 13.9.2014 Obsahuje fotku
Konečně jsem se po delší době zase dostal na zahradu a mohu se podělit o své zkušenosti. Jelikož z bramborových natí zbyly už jen suché pahýly, viz Foto 1, pustil jsem se do sklizně a byl jsem mile překvapen. Brambory byly pěkné, hladké a bylo jich... celý příspěvek >
Brambory v seně, 30.8.2014
Pro ty z nás, kteří letos zkoušeli pěstování brambor v seně poprvé, máte již sklizeno? Jaká byla úroda? Podělte se se svými zkušenostmi M.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika