Příspěvky uživatele - 220.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svlačec - jde vyhubit mechanicky?, 17.7.2014
Jj Casoron G, tak ten jsem dospotřeboval předloni...
Bofix, 17.7.2014
Bofix na popenec zabírá, jenže účiné látky fluroxypyr je v dávce na jednotku plochy cca 1,5 až 2× méně než v samostatné aplikaci Starane 250 EC, Tomigan 250 EC, Fluxyr 200 EC aj. Proto nezabere tak rychle a je potřeba ho nechat déle působit. ... celý příspěvek >
Honda Vs. Briggs&Stratton, 16.7.2014
zátěžový trávník máte tam kde je zátěž = a mohou to být třeba jen pobíhající děti nebo travnatá pěšinka kolem domu. Pokud neposekáte, bude drn řidčí a po dešti se rozbahní, lepší než mít zákaz vstupu je sekat častěji. Navíc jako bonus při zkracování... celý příspěvek >
Ohřev bazénové vody, 16.7.2014 Obsahuje fotku
i kryté bazény mají největší tepelnou ztrátu výparem z hladiny (aby nebyl výpar z hladiny, musela by být nad hladinou vlhkost nad 95%r.v.). Proto je nejlepší pořídit si tu plachtu z bublinkové folie, co se pokládá přímo na hladinu vody právě pro... celý příspěvek >
Negativní zkušenost - bubnová sekačka Viva - Motor Jikov, 16.7.2014
jj když si někdo koupí vivu s převodováním pro dvoutakt a nasadí čtyřtaktní pohonnou jednotku, tak mu to bude žvekat a žvajkat a žvejkat... Další je, jestli i technika sekání je správně...
Honda Vs. Briggs&Stratton, 16.7.2014
ani by mi nevadilo, když bych dostla místo greenmakera na nedalekém golfovém hřišti, že by mne host xxx.xxx.163.38 považoval za šílence. Jsou intenzivně zatěžované trávníky, které je nutno sekat klidně i denně a na druhém konci jsou louky se... celý příspěvek >
Čím vyhubit plevele v nově založeném trávníku?, 16.7.2014
potřeba hnojiva a aplikace selektivního herbicidu je plošně nerovnoměrná/různá a proto je lepší používat každé zvlášť. Hnojivo dáte tam kde je potřeba - i tam kde nepotřebujete herbicid kvůli prvosenkám či azalkám. Herbicid dáte v období a na plochu,... celý příspěvek >
Nemoc plodů višně, 16.7.2014
já jsem měl takto tečkované spodní plody na stromku pod kterým jsem sekal křoviňákem. abych to nebagatelizoval, je něco nezvyklého na listech? nekrózy, chlorózy aj.?
Brambory ještě nekvetou a nať žloutne, 11.7.2014
Igiho brambory byly sázeny kdy a kde najdete vedle.
Brambory ještě nekvetou a nať žloutne, 11.7.2014
Ten styl, jakým natě žloutnou se mi nelíbí, to není vyzrálá nať ale nemocná rostlina. Rostliny se zvadlou natí mohou být podehnilé nebo podežrané hlodavci. Vemte zahradnickou lopatku a proveďte opatrně průzkum.
Jak oddělit 1. dávku deště od zbytku?, 9.7.2014
jenže filtry na svod jsou na něco úplně jiného. Jde-li svod do vsaku, tak mají za úkol oddělit listí a podobné pevné částice, aby neucpaly trativod. Prach s nasorbovaným čpavkem a jinými nečistotami (tj. první oplachová voda) jimi projde bez... celý příspěvek >
Habrový plot - odstranění, 7.7.2014
Roundup musí přejít do mízy a s ní zpátky ke kořenům. Protože je nyní sucho a bez tlaku mízy, musí být rána čerstvá. V době jarního tlaku mízy by Vám čerstvá vydržela i týden. Takhle musíte za mízou jak se dá - vrtačkou sekyrkou, pilkou,... Sekyrkou... celý příspěvek >
Sklizeň ranných brambor, 7.7.2014
Koukněte se průzkumně pod jednu rostlinu. Jestli je co sklízet, pak je to možné sklízet. Některé odrůdy nekvetou, jiné ochotně kvetou i nasazují plody podobné rajčatům. Takto předčasně sklízené brambory nejsou pro uskladnění, ale pro okamžitou... celý příspěvek >
Co po česneku, 7.7.2014
ani hořčice s prokazatelně desifekčními účinky to nedokáže, aby mohl být česnek sázen v ten samý rok po sklizni česneku. Při 100% ním zdravotním stavu v době sklizně je možné sázet obrok, při výskytu 2% nekaranténních hnilob (čerň, botrytida,... celý příspěvek >
Dál od Kuprikolu, 7.7.2014
Ne, není to nebezpečné jíst. Kuprikol zůstává na povrchu a kedlubna se obvykle loupe... Takže, umýt a oloupat můžete prakticky hned jako by bylo OL1. Jen listí do polévky (nyní méně obvyklé než v dobách hladu) nebo králíkům nemůžete dávat.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika