 |
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Becoky, 6.1.2016  Dají se koupit ve zdravé výživě jako fazol šarlatový (značka Gold menu nebo Lagris) nebo jako fazole máslová (zn. Druid). Nebo vícebarevné na Gengelu.
|  | Jiný odstím ve středu masa, 2.1.2016 Bohužel neprosolené jádro nemívá uzenou chuť. Chutná jako vařené nebo pečené, také nemá takovou trvanlivost. |  |
|  | Jiný odstím ve středu masa, 1.1.2016 Maso není dostatečně prosolené. Je to dost velký kus, je dost tučné s tukem i uvnitř svalu (mramorování), tři týdny nemusí stačit. Je naložené v čem, jen v soli nebo v Pragandě? U tak velkých kusů je vhodné nastříknout lák stříkačkou, aby se prosolil... celý příspěvek > |  | Moj sklenik z CD profilov, 31.12.2015 A co jste myslel? Pokud není vytápěný, tak mrzne v každém skleníku... |  | Rajčata 2016, 27.12.2015 Cherolla strašně praská, Spencer nám roste bez jakýchkoli problémů venku v Přerově, Bejbino je i venku velmi bujné. |  | Kysele maso, 26.12.2015 Smůla vliv nemá, je to opravdu o přívodu vzduchu a vlhkosti dřeva, taky jsme s tím ze začátku bojovali.
Ad Ferda - ono hodně záleží, jaké máte topeniště, my máme železný kotlík, do kterého ani náhodou poleno vámi uváděné velikosti nenarvu... |  | Kysele maso, 26.12.2015 Nejspíš malý přívod vzduchu a mokré dřevo - z něj se uvolňuje dřevný ocet. Při uzení je potřeba předem vyhřát dostatečně udírnu, v topeništi vytvořit dostatečné množství žhavých uhlíků a pak přidávat jen menší kusy dřeva, aby nebylo nutné... celý příspěvek > |  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro sušení, 24.12.2015 Máme Stanley, Čačanskou a dvě odrůdy, o kterých nevíme, co jsou (neopsali jsme si z lístku a při nějaké bouřce jsme o jmenovky přišli), jedna zraje koncem července, druhá současně se Stanley. Sušit se dají všechny švestky, pološvestky, které ani jako... celý příspěvek > |  | Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 19.12.2015 Založit základ ze suchého materiálu v dostatečném množství - kartony, suché dřevo a na něj navršit ty mokré větve, větší množství, aby prosychalo při hoření suchého materiálu. Postupně se vytvoří dostatek žhavého materiálu, přihazovat vždy větší... celý příspěvek > |  | Ranné rajče, 17.12.2015  Dá se koupit |  |
|  | Co to je?, 13.12.2015 Sekvojovec, máme ho na zahradě. |  | Ranné rajče, 9.12.2015 Já pocházím ze severních Čech (od Nového Boru), takže znám. Nicméně problém je v tom, že se mnozí snaží pěstovat druhy zeleniny/ovoce, které pro danou lokalitu nejsou vhodné. Já také nepěstuji papriky, lilky a melouny na volném záhoně, protože u nás... celý příspěvek > |  | Ranné rajče, 9.12.2015 Tak on Přerov 280 mn taky není zrovna hitparáda ;) |  | Ranné rajče, 9.12.2015 Rajčata pěstuji bezmála třicet let a nikdy jsem je nezštipovala v půlce července ani později. Také je pěstuji na dva až tři výhony, navzdory poučkám rostou a plodí až do zámrazu... |  | Ranné rajče, 9.12.2015 No, a získáte tím jen to, že vám dozrají plody z květů z poloviny července a pak finito... |  |
 |
|
|
|